10 Smart New Kitchen Produkter att köpa i 2016

10 Smart New Kitchen Produkter att köpa i 2016
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lager ditt kök med några nya produkter för det nya året. Bild: Gail Owens Photography

Det nya året är den perfekta tiden för en ny start. Varför börja inte med köket? Köksinnovationer poppar alltid upp på marknaden, så vi skurade på nätet för att hitta de senaste, smartaste köksprodukterna, från roliga konversationsstarter till funktionella verktyg du inte tror att du någonsin levt utan.

Här är 10 nya köksprodukter som ger dig en smart start i 2016.

Ja, du kan få varmt kaffe från detta GE-kylskåp. Bild: Först fester vi

En kylskåp som gör kaffe

GE's Café Series-kylskåp innehåller ett Keurig K-Cup-bryggsystem i dörrdispensern, vilket gör att du kan enkelt servera kaffe med en knapptryckning. Magisk kylskåp kommer i franska dörrar eller sida vid sida modeller.

CinniBird låter dig krydda din latte med personlig konst. Bild: CinniBird

Latte Art Pen

CinniBird kryddpenna gör att du kan lägga till personlig konst till din hembräda latte. Vill du ha en bra present till Alla hjärtans dag? Penning romantiska ord i din signifikanta andras kopp kaffe (eller dessertplatta) kan säkert krydda ditt kärleksliv.

Du kan göra smartare kaffe via din smartphone eller surfplatta. Bild: Business 2 Community

Wi-Fi Kaffebryggare

Programmerbara kaffekrukor är inget nytt. Men hur många gånger har du gått till sängs på kvällen och glömde att ställa in tidtabellen och fylla kaffekanna, så att du får en varm kopp första på morgonen utan att behöva göra någonting?

Den smartare kaffemaskinen verkar ha löst detta dilemma. Denna Wi-Fi-aktiverade kaffebryggare går via din smartphone eller surfplatta medan du fortfarande är i sängen; det slipar till och med kaffebönorna. Tyvärr är den endast tillgänglig i Europa. För oss av oss i USA kommer Mr Coffee Smart Wi-Fi Enabled Coffeemaker att göra tricket via den gratis WeMo-appen.

Orange Chef Prep Pad är inte bara en digital skala, utan också en näringsriktlinje. Bild: Orange kocken

Matprep pad

Ett nytt år ger ofta resolutioner; för många inkluderar de att äta mer hälsosamt. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller helt enkelt förbättra din övergripande hälsa, hålla reda på vad du äter spelar en viktig roll.

Orange Chef Prep Pad fungerar med din iPad eller iPhone för att fungera som inte bara en digital skala utan också en näringsriktlinje. Den har ett "matbibliotek" på mer än 300 000 objekt, och ger dig nedbrytning av kalorier, fett, protein och kolhydrater.

Crock-Pot Smart Slow Cooker kan användas av smartphone. Bild: Belkin

High-Tech Slow Cooker

En annan högteknologisk apparat på traditionell apparat, Crock-Pot Smart Slow Cooker med Belkins WeMo-teknik gör att du kan använda din smartphone för att sätta på den från var som helst (så länge du kommer ihåg att ansluta den innan du lämnar huset).

Du kan också justera tillagningstemperaturen på avstånd, vilket är särskilt fördelaktigt när du behöver det att vara högt under en viss tid och sedan ned. Du kan också ändra tillagningstiden från din smartphone.

Quirky's Egg Minder håller ett elektroniskt öga på dina ägg. Bild: Quirky

Smart Egg Tray

Även den som har allt har förmodligen inte Quirky Egg Minder. Fyll facket med ägg (det håller upp till 14), pop det i ditt kylskåp och anslut det till din smartphone, och Wink-appen kommer att låta dig veta när du är låg på ägg och om de går illa. Visst, du kan bara titta i kylskåpet - men var är det roligt i det?

Denna lagringsenhet från EuroCave håller öppna flaskor vin färskt för dagar. Bild: Vin entusiast

Vin Preserver

Medan vissa av oss avslutar en flaska vin i ett sittande föredrar andra att sippa långsammare. EuroCave Wine Art lagrar en eller två öppna flaskor vin vid ideal serveringstemperatur i upp till 10 dagar, vilket håller det så friskt och doftande som dagen du öppnade den.

Philips Airfryer ger mat en krispig konsistens utan allt fett. Bild: Phillips

Luft-"friterad" spis

Nu kan du njuta av "stekt" mat utan att bryta ditt nyårs upplösning. Philips Airfryer ger dig den krispiga, knackiga konsistensen du älskar utan allt fett - bara en spritz av olja krävs. Du behöver inte offra texturen hos dina favoritbitar, och de kommer inte att förstöra din kost: win-win!

IPort LaunchPort ger dig enkel tillgång till din iPad (och laddar den) när du lagar mat. Bild: Framtida hem

Laddnings station

Om du planerar att byta upp ditt kök i 2016, överväg att lägga till en laddstation. För många är den perfekta platsen integrerad i köket, så att du kan ladda din elektronik på ett och samma ställe utan krångel.

iPorts LaunchPort fungerar som docknings- och laddningsstation för din iPad. Basstationen passar på din köksdisk En väggmonterad version finns också tillgänglig. Båda ger dig lätt tillgång till din surfplatta medan du lagar mat, speciellt praktiskt för dem som använder sina tabletter som receptkort.

Sony Xperia Tablet Z Kitchen Edition är spillresistent. Bild: Sony

Köksplatta

Tala om tabletter i köket, du behöver inte längre oroa dig för att få mat eller vätskor på din. Sony Xperia Tablet Z Kitchen Edition är utformad för att hålla upp till spill och smutsiga händer. Faktum är att Sony säger att det kan nedsänkas i upp till 30 minuter utan att bli skadad.

Tabletten är förladdad med mat och matlagningsprogram samt recept från Saveur-tidningen.Den levereras också med en trådlös Bluetooth-kötttermometer, så din iGrill-app kommer att låta dig veta när din grill är klar.

Vi hoppas att dessa nya köksprodukter kommer att ge dig en smart start 2016. Vänligen meddela oss om du prövar någon av dem!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: