"Kök utan kök" i Montreal Showcase Souvenirer

"Kök utan kök" i Montreal Showcase Souvenirer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En ode till resor och souvenirer, denna kök renovering i Montreal, Kanada, började med en djup önskan att översvämma utrymmet med minnen av ägarens äventyr. Resultatet (som levereras avKök Steam) är ett snyggt, dynamiskt kök som inte bara är mycket personligt, men berättar historien om de unika föremålen som den rymmer.

"Projektets riktning var mycket tydlig från det första mötet, eftersom klienten uttryckte sin önskan att ha ett kök som inte såg ut som ett kök: ett" kök utan kök "för att vara exakt", sa designarna.

"En stor del av vårt första möte ägde rum åt att diskutera de personliga berättelserna bakom den imponerande mängden skulpturer, stenar, korgar och olika artefakter som förvärvades under omfattande resor och visas i hela klientens hem", sa designarna.

"Det var kristallklart i det ögonblicket att de berättelser och minnen är vad köket behövde reflektera. Dessa speciella föremål behövde ett utrymme för att komma till liv. "Resultatet är ett utrymme med en rad objekt som kan flyttas och ersättas på ett infall.

I mitten av det hela är ett bord som fortsätter utanför, vilket ger naturen inomhus. Spetsens fokuspunkt, det fylls med samma fasta sten som finns på golvet och i diskbänken. Paras med svartvita skåp, utvecklas ett harmoniskt förhållande. [Information tillhandahållen av Steam; fotografi av Mario Dubreuil]