North Lake Wenatchee House på 277 kvm

North Lake Wenatchee House på 277 kvm
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget nära sjön Taupo, i Taupo Tauranga / Oruatua, Nya Zeeland, verkar Rutherford House vara det perfekta fritidshuset, oavsett om det är sommar eller vinter. Det är ett modernt hus med betongunderlag, vackra inredningsrum, en vit veranda som lovar att avslöja hemligheten hos en idealisk semester.

Hela huset utformades noga av Tim Dorrington Architects; Det finns ett permanent flöde och rörelse som kan uppfattas runt om i huset och förmodligen en av de mest spännande aspekterna är den som är relaterad till den noggranna vården som visat sig med varje detalj, allt material, med den unika exponeringen av dekorativa föremål. Trappan och däcket är bland de element som bidrar till idéen om kreativitet, att använda alla hörn och utrymmen så gott som möjligt.

MoreINSPIRATION
  • Semesterhus för en familj på fem vid Aluksnes sjön
  • Seattle Gallery House av Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • The Tropical Holiday House från Camarim Architects

Ett annat lämpligt exempel på kreativitet skulle vara det material som valts för detta hus, särskilt de som gäller golvet och ventilationssystemet: trä, glas, betong är bara några tips. Husets form är modern och föreslår tanken på ett nytt, djärvt, modernt rum med fina möbler och väsentliga föremål, alla placerade i en mycket trevlig miljö, ett vackert landskap som ger den mentala balansen vi alla behöver från tid till annan . {hittades på archdaily}