Nueva Costanera Restaurant Design

Nueva Costanera Restaurant Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Arkitekter Valdés Amunátegui skapade i Santiago, Chile en vacker restaurangdesign. Byggnaden är uppdelad i två stora sammanhängande områden. Den första inkluderar tillträde och receptionen och huvudutgången till terrassen och bakgården. Den större andra ligger i det öppna köket och matsalen. Inom pyramidaltaket är det tillverkat av målade tallskivor och representerar stödet till belysningssystemet, bestående av 34 speciella gjutna lampor, säkrade av mässingskompositdelar, tillverkar även efterfrågan på fabriken.

Detta specialdesignade belysningssystem definierar en jämn belysningsnivå och bidrar också till den övergripande miljön genom glasets utstrålning. Väggarna i denna byggnad är täckta i vit keramik och stämplade med en linjär lågavlastning, groupped i modulen på fyra enheter för att generera en rista stort mönster.

MoreINSPIRATION
  • Den ursprungliga Fabrica Creaton restaurangen design i Grekland
  • Lyxig Anjelique Restaurant Inredning
  • London Restaurant imponerar med massor av kopparskönhet

Golvet var täckt i rödaktiga Batuco-plattor, med lite färg och konsistens till platsen. Inlagda dörrar och fönster var gjorda av tall och målade i en ljus varm ton, lite mörkare än väggarna. Kundernas möbler och de bänkar utanför var delvis målade i rött eller lämnat ommålat.Detta säkerställer kontrasten mellan röda stolar och träbord eller motsatt. Om en restaurang måste denna plats uppfylla vissa standarder. Det är rymligt så att människor inte skulle stöta på varandra , det är snyggt, det har bra utomhusutrymme och jag slår vad om att maten inte är illa heller. {found on plataformaarquitectura}

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: