Ettrumslägenhet i Sverige Visar Funktion, Förfining

Ettrumslägenhet i Sverige Visar Funktion, Förfining
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna välkomnande enrums skandinavisk lägenhet ligger i en arvbyggnad i Göteborg, Sverige. Rika linjer och stora fönster markerar konstruktionen av detta lilla hem.

Trots en total yta på 26,5 kvadratmeter, saknar den här lägenheten Freshome på Alvhem ingen funktion eller förfining. En korridor ansluter till klädkammaren och badrummet. Väggarna i hallen är målade i grågrön ton som inspirerar komfort och lugn.

Rummet självt är fyllt med naturligt ljus (en riktig behandling för svenskarna!) Och mycket välorganiserad. Sängen står på ena sidan av rummet och staplas med kuddar av olika storlekar. Det finns även en matplats i denna lilla lägenhet som består av ett infällbart bord och tre stolar.

Blomsterkrukor förnya atmosfären och lägg till den charmiga personligheten på denna plats. De integrerade köksenheterna i svart ger en intressant kontrast till de vita väggarna. Vi tror att den här enrumslägen i Sverige återställer hoppet på att dekorera små utrymmen. med liten ansträngning kan du verkligen göra magi. Hur hittar du det?