Skandinavisk lägenhet i ett rum med en intressant layout

Skandinavisk lägenhet i ett rum med en intressant layout
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om du flyttar in i ett rums lägenhet är inte något jag någonsin skulle överväga, jag måste erkänna att det finns gott om sådana utrymmen som ser fantastiskt ut över den faktiska storleken. De har hemtrevliga och inbjudande interiörer och de ser överraskande rymliga ut. Vissa har också mycket intressanta och geniala layouter, till exempel den här skandinaviska lägenheten.

Fördelningen av utrymmena och layouten är definitivt intressant. Inredningen är också ganska ovanlig. Det är en kombination av moderna och rustika. De exponerade tegelväggarna lägger definitivt till en rustik touch till hela utrymmet och de gör att de känns varmare och mysiga medan de minimalistiska moderna möblerna och några av de andra funktionerna skapar en stark kontrast i hela men bidrar också till en övergripande balanserad inredning.

MoreINSPIRATION
  • Lugnande lägenhet i Italien med en ovanlig men praktisk layout
  • Intressant layout och massor av smarta funktioner i en liten svensk studio
  • Ettrumslägenhet rymligt rymligt med en skandinavisk design

Det här är en lägenhet som i princip har två nivåer. Bottenplanen är det huvudsakliga bostadsutrymme som innehåller vardagsrum och kök samt en intim matplats. Den översta nivån är liten och det innehåller i princip bara sovplatsen. Det har en säng och en sconce och ingenting mer. Du kan komma åt sovande området via en liten trappa och det är inte egentligen ett separat rum eftersom det inte är helt stängt. Under detta sovande område finns ett arbetsutrymme med ett litet skrivbord och en stol.