Hur man optimerar lagring i ett hemkontor

Hur man optimerar lagring i ett hemkontor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att arbeta hemifrån kan verka som en dröm som går i uppfyllelse. Men om du har ett rörigt kontorsutrymme utan organisation eller lagring / ' [- kan det snabbt bli en mardröm. Att skapa ett hemkontor där du kan vara inspirerad och produktiv kan vara en av de viktigaste faktorerna för din framgång. Här är några tips för att skapa ett organiserat utrymme.

Tänk Golv till tak.

När du tänker på kontorslagring går din hjärna troligen direkt till skrivbordslådor och lådor. Men om du vill utnyttja hela ditt utrymme måste du tänka större. Höga bokhyllor eller flytande hyllor ovanför skrivbordet kan ge dig gott om extra lagring utan att offra för mycket golvutrymme och göra rummet för trångt.

Använd multipurpose möbler

Särskilt om du har begränsat utrymme att arbeta med, kanske du måste bli lite kreativ när det gäller möbler på ditt kontor. Om du inte har plats för en full arkiv för viktiga dokument kan du använda några rutor eller lådor som passar in i din bokhylla och helt enkelt fylla dem med mappar och andra objekt. Om det är viktigt för dig att hålla några personliga saker på skärmen på ditt kontor, kan du placera dem på hyllorna bredvid dina filer för att bryta upp alla arbetsobjekt.

Digitalisera ditt arbete

MoreINSPIRATION
  • Enkla sätt att organisera ditt ringade hemkontor
  • Srorage Techni Mobili dator skrivbord
  • Tips för att organisera ditt hemkontor

Att hålla digitala filer av viktiga dokument kan spara mycket fysiskt utrymme på ditt kontor och göra det enklare för dig att hitta viktig information. Se bara till att du säkerhetskopierar allt på en extern hårddisk eller liknande system så att du inte kommer att förlora allt om din dator kraschar. Då kan du rensa ut ditt utrymme för alla de röriga och gamla dokumenten som du förmodligen aldrig behöver i form av en kopia.

Skapa ett öppet utrymme

Det kan vara svårt att få något gjort när du känner trånga och klaustrofoba. Därför är det viktigt att ditt kontor känns som ett öppet och inbjudande utrymme. Välj en ljus och lugnande färgfärg. Håll toppen av skrivbordet så tomt som möjligt. Och behåll dina filer så organiserat som möjligt. Även de som är fula i allmänhet kan huvudsakligen vara dolda från syn med några eleganta lager.

Oavsett om du alltid arbetar hemifrån eller bara gör det en gång i taget, bör ditt kontor vara ett positivt utrymme där du kan vara produktiv och alltid veta var du hittar viktiga saker. Genom att följa tipsen ovan kan du se till att ditt utrymme är mer av en organiserad arbetsyta än en rörig röra.

Bilder: 1, 2, 3, 4 och 5.