Original DIY Colorful Hanging Window Planters

Original DIY Colorful Hanging Window Planters
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hängande planteringsmaskiner är väldigt mångsidiga, för du kan i princip bara hänga dem var som helst: på verandan, från taket, framför ett fönster, från en hylla, och så vidare. Det finns också mycket utrymme för kreativitet, eftersom du kan komma med många bra idéer. Till exempel kan du själv tillverka den hängande planteraren eller du kan anpassa en befintlig.

En härlig och riktigt enkel idé är att använda en doil och en konditorburk. I princip kommer burken att vara din plantare och du använder doily för att göra en hängare som perfekt slingrar runt den. Använd färgat garn eller broderi-tandtråd för att göra tre sladdar för att hänga planteringen.

En annan idé är att använda lerklantare och läderband. Du kommer faktiskt att göra planteringen från början med hjälp av lufttork eller polymerlera. Kolla in handledning för detta på Burkatron. När planteringen är klar och klar att fyllas med jord, kör skinnkabeln genom de tidigare skapade hålen. Du kan sedan hänga den där du vill.

En ovanlig sak att använda för ett sådant projekt är ett kopparrör. Men du kan se på Abeautifulmess att detta faktiskt kan bli ganska bra. Tanken är enkel. Du använder sladd, träpärlor och några tunna kopparrör för att skapa en hängare för dina befintliga plantare.

MoreINSPIRATION
  • DIY Hanging Planters som gör ditt hem fräschare än någonsin
  • 10 enkla sätt att göra hängande planter
  • Innovativa vinflaskhängande planteringsare

Ett annat liknande projekt som även använder kopparrör bitar finns på Abubblylife. Den här gången börjar du med att mäta plantkrukans diameter. Välj fyra kopparrörstycken och anslut dem med 90 graders armbågar. Knutsladden runt hörnen och med detta kan du hänga en planter när du vill.

Med träpärlor kan du få ett liknande resultat. Detta är ett projekt vi hittade på Thecraftedsparrow. Det kräver en träskål, träpärlor, garn eller tunt rep, guld och vit sprayfärg och tejp. Först sprayar du målarskålen. Använd tejp för att markera designen. Sedan börjar du stränga pärlorna. Gör en cirkel för basen och sedan fyra trådar som möts upp i mitten för att hålla planteringen.

En enkel metod för att skapa en hängande plantering erbjuds på Abeautifulmess och omfattar metallskålar, wuick-länkar, mässingspläterade kedjor och guldfärgfärg. Borra tre jämnt fördelade hål i metallskålen. Använd guldsprayfärg på snabblänkarna och skruvarna. Lägg sedan dem genom hålen och anslut dem på toppen. Fäst dem alla till en enda skruvkrok. Den här går in i taket.

Är inte dessa diamantplanterar härliga? De är faktiskt något du kan skapa själv. Du behöver en skärmatta, lim, akrylfärg, skumborstar, läderband, maskeringstejp, spånskiva och ett djupt klippblad. När du har klippt alla spånskivor börjar du montera dem med lim och tejp. Sedan målar den och lägger till grus och succulenter. Häng plantera med läderband. Kolla in Thecraftedsparrow för mer detaljerade instruktioner.

Med hjälp av styrofoam kan du göra kotteplanter för dina succulenter som du sedan kan hänga med hjälp av strängar. Du kan faktiskt köpa dessa styrofoam keglar och sedan bara återanvända dem till planteringsare. Skär ut en brunn i mitten. Skjut en träspett genom toppen för att göra hål för strängen. Måla dem den färg du vill ha. Sträng konerna och lägg sedan till succulenterna. {hittades på erynwithay}.

Ett intressant och enkelt DIY-projekt som visar dig hur man gör en växthängare erbjuds på Acharmingproject. Det använder fyra pärlor och garn, men tandtråd eller rep kan också fungera. Börja med fyra strängar bundna i en knut. Separera dem i r-rader och stränga en pärlor genom varje rad. Under varje pärla, gör en knut som förbinder två intilliggande rader. Upprepa för de andra. Sedan knyta ihop två rader i taget några inches under, följ samma idé. Under denna uppsättning knutar samlas alla raderna ihop i en knut.

Om du vill hänga en uppsättning av två eller till och med tre planteringsare med samma hängare, gör en med träklämmor, lim och rep. Du kan hitta en detaljerad handledning för detta projekt om Themerrythought. Projektet fungerar för både enskilda planteringsmaskiner och för uppsättningar av två eller flera. Anpassa det till dina egna behov.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: