Original Office Design av za bor Arkitekter

Original Office Design av za bor Arkitekter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Za bor arkitekter har skapat en underbar kontorsdesign för Yandex-företaget, närmare bestämt Kiev-filialen, i Ukraina. Att vara ett av de mest populära ryska Internet-segmenten och ständigt utvecklas måste Kiev-filialen flytta in i ett nytt kontor.

Arkitekterna skapade ett miljövänligt ställe, ett kontor där du kan hitta bekväma, knäppa, glada utrymmen istället för ett tråkigt grått område. De ville också ge det en modern aspekt och göra den till en varm och välkomnande plats. Med ett litet utrymme att arbeta med, en liten 290 kvm, kom de fram med en intressant design. Rummet är översvämmade med naturligt ljus genom ett stort välvt fönster som erbjuder fantastisk utsikt över operahuset.

MoreINSPIRATION
  • Yandex Internet Company Office av Za Bor Architects
  • Yandex Odessa Office Interior Design
  • VDAB Office Building av BOB361 Architects

Även om det inte är exakt detsamma med de andra Yandexkontoren, som även är utformat av za bor arkitekter, är det här rummet mycket bekvämt och inte överbelastat med arbetsytan. Det finns femton arbetsplatser utrustade med ergonomisk inredning.

Ett annat unikt utrymme är receptionen där besökare kan vänta bekvämt i ett rum utformat i företagsfärger och symboler. Dessutom hade projektet en extremt komplex geometri som gör dessa kontor original och underbara. Yandex Kiev filialer är ett bra ställe att spendera större delen av din tid och vi är säkra på att denna design kan ta fram allas kreativa natur.