Original Upcycled Kamera Lampa

Original Upcycled Kamera Lampa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Avläggande av examen, årsdagar, bröllop, födelse av ett barn, julpartier, påsklov, sommarsemester vid havet eller i bergen, en exotisk flykt är kanske några av de viktigaste händelserna i en persons liv och den vackraste. Var och en av dessa händelser markerar vår existens och vi försöker hålla dem vid liv genom att odödliggöra dem. Vid ett sådant tillfälle blir en kamera ett oumbärligt och viktigt objekt. Filmerna och bilderna som vi tar kommer att bli en slags skatt av vår själ och kommer att ge oss chansen att påminna om de stora stunderna varje gång vi känner behovet.

Eftersom tekniken har utvecklats och fortsätter sin progressiva utveckling blev kameror som många andra objekt mer och mer sofistikerade och moderniserade. Således kan vi ha olika typer av kameror hemma som brukade vara mycket bra vid ett visst tillfälle men som är ute av mode och presenterar inget intresse för ingen idag.

MoreINSPIRATION
  • Praktiska kameralinser Muggar
  • Gör din egen Vintage Lampa - 8 unika design
  • DIY vintage lampa makeover

Följande DIY-projekt kan ge oss en uppfattning om hur vi kan göra något användbart med sådana vintage kameror istället för att kasta bort dem. Projektet hänvisar till en Upcycled Camera Lampa som kan göras med hjälp av tre vintage kameror, lite kallsvetsning, viss sprutfärg, en del kanaltape och klämmor. Det kommer ta lite tid att skapa en sådan original kameralampa men det kan värt all insats. Denna kamera lampa behöver också en färgskärmsljusskugga som görs separat, med hjälp av andra material som: glider, lampans topp, en hålslag och några hoppringar. {Found on starsforstreetlights}.