Oriole Lane-lugnande hus i Los Angeles

Oriole Lane-lugnande hus i Los Angeles
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du är på fastighetssök kommer detta nästa hus att lämna dig mållös. Beläget i Hollywood Hills stadsdel, Los Angeles, Oriole Lane renoverades av Darryl Wilson Design. Huset byggdes 1958 och fick en vacker uppgradering.

Detta moderna hus är fantastiskt inte bara på insidan, utan även på utsidan. Det erbjuder fantastisk utsikt och fantastiska funktioner. Oriole Lane presenterar en master svit, ytterligare två sovrum, 3. 5 badrum och en pool cabana. Sittande på en 2.700 kvm tomt, har enfamiljshuset stora fönster som gör att du kan dra full nytta av det naturliga ljuset och utsikten.

MoreINSPIRATION
  • Modern House i Los Angeles med hisnande havsutsikt
  • Park Lane House efter renoveringen
  • Vance Lane Residence - ett inspirerande hem med en funktionell design

Husets väggar är målade vita för att skapa en känsla av ett luftigt utrymme. Möblerna är mycket moderna, hip och accentueras av trägolvets färg. Dessutom är vardagsrummet öppet för matsalen så att du enkelt kan roa gästerna. Poolområdet är också ett bra ställe att spendera med familj och vänner.

Oriole Lane har rena linjer, fantastisk utsikt och vacker inredning. Det är privat, elegant och fantastiskt, det har intressanta vinklar och är tillgänglig för $ 3.200.000. Vad tycker du är det värt det?

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: