Oshu Dog Bed: Moderna Pet Möbler Du kan leva med

Oshu Dog Bed: Moderna Pet Möbler Du kan leva med
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bad Marlon fokuserar på djärva, moderna husdjursmöbler för människans bästa vän. Flera stilar är tillgängliga, men Oshu hund hus står för sitt djärva geometriska mönster, väderbeständigt material, enkla montering och anpassningsalternativ.

Det sydkoreanska varumärket anser att stilen inte bör äventyras, och att husdjur kan ha platser för att bli bekväma att samexistera fredligt med mänskliga livsmiljöer. Genom att lansera detta märke av snygga moderna husdjursmöbler kan Bad Marlon skapa ett hem "där husdjur och människor existerar i harmoni med varandra".

Hundhuset är gjord av inomhus-utomhusmaterial. Det geometriska mönstret av triangulära hål gör det lättare, men takets branta sluttning gör att huset blir torrt inuti. Flera modifieringar är tillgängliga - huset kan komma med en kudde för att din pooch ska snooze på, eller ett litet, organiskt formade trästativ för att lägga till höjd och skydd från elementen.

En av Oshu bästa funktioner är att den hålls ihop av starka magneter, vilket gör det enkelt att montera och lika enkelt att demontera när det är dags att rengöra huset. Magneterna är starka nog att vara svåra för att hunden ska kunna klämma ihop.

Designern är optimistisk om den moderna sällskapsdynaminjen: "Vi hoppas att Bad Marlons design kan bidra till att skapa en plats där husdjur och människor inte bara är medvetna om de andras känslor men också delar dem varmt."

För närvarande är Oshu-huset tillgängligt för leverans endast till Sydkorea, men det finns en engelskspråkig webbplats med internationell frakt i arbetena. Ta en närmare titt på Oshu-huset och se hela linjen av moderna husdjursmöbler i Bad Marlon.