Osmanska kaffebord idéer - det är dags att gå hybrid

Osmanska kaffebord idéer - det är dags att gå hybrid
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tagen separat är både ottomaner och soffbord extremt mångsidiga och användbara så vad skulle hända om du kombinerar de två? Tja, du får en ny möbel som är ännu mer funktionell och som du kan använda på minst två olika sätt. Osmanska kaffebord är coola och ganska lätta att arbeta med, speciellt om du gillar avslappnade dekorationer, oavsett hur mycket du försöker kan du aldrig göra ett utrymme ser helt formellt ut om det finns ett ottoman soffbord i centrum. Det är faktiskt en av de saker som vi älskar mest om dessa hybridbitar. Oavsett hur du säger det, har de en egen dos av avslappnadhet och komfort. Vi visar dig hur du får ut det mesta av det.

Eftersom osmanska kaffebord är stoppade (annars skulle de bara vara bord) deras yta är inte exakt bra för att visa eller hålla saker på, särskilt när det gäller vaser, glasögon och andra saker. För att lösa detta problem kan du använda ett fack.

Om ett bricka inte är ett lämpligt alternativ för dig, kan ett bättre alternativ vara att ha ett accentbord som passar snyggt över den ottoman, som en ärm. Det skulle likna en C-tabell som kompletterar soffan men med sina egna särdrag. {Found on signaturedesignskitchenbath}.

En ottoman är bättre lämpad för ett vardagsrum som vill se mysigt och välkomnande jämfört med ett soffbord och allt har att göra med møbeltrycket. Vi tycker om att kontrasten här framträder mellan den vävda stoppade soffan och fåtöljerna och det beklädda soffbordet ottoman. {Found on jdesigngroup}.

Vi nämnde att du kan använda en bricka om du vill ha en platt yta där du kan hålla objekt på ditt ottomana soffbord men vi nämnde inte det faktum att brickan kan vara en strukturell del av bordet / ottomanen. Kolla in denna intressanta design som har en speciell plats i mitten för ett flyttbart fack. {Found on eminentinteriordesign}.

Ibland är en ottoman för liten för att vara användbar som ett soffbord. Du kan enkelt överträffa problemet genom att bara använda två ottomaner istället för en. Egentligen, om det inte räcker med, lägg till en eller två ytterligare. De kan alla fungera som enskilda hybridbitar eller du kan länka dem tillsammans för att göra en större bit. {Found on nitzandesign}.

Inte alla ottomaner har mjuk och tjock klädsel. Det är faktiskt de som inte passar dessa kriterier som gör de bästa soffborden. Deras nästan plana ytor är praktiska och de är mjuka och kusliga nog att sitta eller vila dina fötter på bekvämt sätt.

Tufted ottomans är super vanliga och populära och av goda skäl. De är den perfekta kombinationen av eleganta och mysiga och de gör stora soffbord alternativ. Kolla in hur vackert detta kompletterar sittområde med sin eleganta färg och enkel och mångsidig design och form.

Självklart, innan du hoppar på tanken på att kasta ut ditt gamla soffbord och ersätta det med en ottoman, måste du se till att denna kombination av element passar din livsstil. Ett ottoman soffbord är bra för någon som gillar att lägga fötterna och titta på TV men inte så mycket för någon som gillar att servera drycker och snacks på soffbordet.

Om du talar om gamla soffbord borde du också överväga alternativet eller återuppta din till en osmansk snarare än att ersätta den helt. Trots allt har ett soffbord redan rätt storlek och ram och allt du behöver göra är att lägga till lite skum och klädselväv / läder. Du kan även lämna basen exponerad om det finns en hylla som du kan använda för lagring där nere.

MoreINSPIRATION
  • Osmanska rundbordet för små utrymmen
  • Litet soffbord med 4 integrerade ottomaner
  • 10 alternativ till det traditionella soffbordet

Om du inte är en stor fläkt med knäppta tuktiga ottomaner, finns det alltid andra designalternativ som du kan utforska. Vad sägs om ett ottoman soffbord med en platt stoppad yta? Den har en snygg och enkel look och designen är utmärkt om du vill lägga tonvikten på ett coolt tygmönster. {Found on gmconstructioninc}.

Det finns också möjlighet att matcha det osmanska soffbordet till din soffa eller sektion. Det finns faktiskt möbelsatser som inkluderar alla dessa moduler och du kan också alltid omförhandla en fotpall i ett bord om du gillar hur det passar in i den stora bilden.

Hittills har vi fokuserat på osmanska kaffebord och deras roll i vardagsrummet, men det är inte sättet att använda dessa mångsidiga möbelstycken. Ett ottomanbord kan faktiskt passa bra i stort sett alla rum i huset, inklusive sovrummet, kontoret eller ens badrummet och Avalon är ett bra exempel.

Vissa ottomaner är mer än bara multifunktionella. Laguna kan till exempel tjäna antingen som en bänk eller som ett soffbord, men det har också en inbyggd förvaringsnook inuti för personliga saker, en extra filt, fjärrkontroller, tidskrifter och andra saker.

När det gäller lagringskapaciteten hos ett ottoman soffbord går det inte så många alternativ. Det finns den alternativa dolda lagringsnatten som du redan har sett och det finns också den öppna hylla versionen som presenteras av denna chic bit som vi hittade på Amazon.

Nailhead trimmen ger denna soffbord ottoman en raffinerad och elegant look och hjälper också att skissera sin ram med en öppen förvaringshylla. Det är underbart att hyllan är täckt i tyg och matchar toppen och ramen.Denna detalj hjälper till att skapa en sammanhängande design. Finns på Amazon.

Vissa ottomana soffbord är mer praktiska och lagringseffektiva än vad deras design föreslår. Inspirerande ottomanbordet är ett perfekt exempel i den meningen. Den nedre hyllan föreslår en praktisk design från början men då upptäcker du också de hemliga små lådorna och det ändrar allt.

Vi var så inriktade på alla de coola designfunktionerna hos dessa ottomanska soffbord att vi inte ens märkte deras form. Visst, rektangulära ottomaner och bord är mycket vanliga och praktiska, men ibland behövs en runda för att balansera resten av rummets inredning. Den här skulle vara perfekt. Hittade på Amazon.

En av de coolaste sakerna att ha en ottoman som också fördubblas som ett soffbord är att du kan välja ett djärvt mönster eller en färg och förvandla den till ett mittstycke för hela rummet. Försök hitta ett tryck som matchar din egen stil. Kanske en blommig design skulle blanda fint med ditt mysiga vardagsrum. Finns på Amazon.

En hel del gånger när det gäller hybridbitar tenderar en funktion att ta över den andra. Med andra ord slutar du med något som är mer osmanska än soffbord eller vice versa. Det är dock inte alltid fallet och designen som den här lyckas verkligen balansera dessa två funktioner ganska bra. Hittade på Amazon.

Detta är en annan mycket välbalanserad ottoman soffbord design. Armen har en avtagbar topp som avslöjar ett mycket generöst förvaringsutrymme inuti och som också kan placeras upp och ner i vilket fall det blir ett bricka, perfekt för när du behöver en platt, solid topp. Vänd bara locket för att koppla om. Dessutom har det ottomanska bordet gömda hjul.