Utomhus ljuskronor för dina speciella vårspår

Utomhus ljuskronor för dina speciella vårspår
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För en täckt uteplats eller veranda, eller till och med ditt öppna utekök och matsal, skulle du bli förvånad över den typ av inredning och accenter du kan ha. Bara för att det anses vara ett utomhusområde betyder inte att du måste offra skönhet och stil i dina val. Från möbler till ljusarmaturer kan du vara vågad och även lite lyxig. Låt oss titta på några vackra utomhuskronor som lyser upp utrymmet och lägger oemotståndlig charm till dessa vårfläckar.

1. eklektisk

Vi har blivit förälskad i detta unika ljuskronans val utan att göra det. Det är mer för stilvärde än för belysning eftersom det lägger till en sådan personlig och levande plats. Blandad med eklekticism av möbelvalen och du har en ungdomlig och spirituerad plats att spendera dina kvällar när solen börjar gå ner. {Found on kudaphotography}.

2. Multi.

Din ljuskronor behöver inte installeras som enstaka armaturer. Istället, om du har plats för flera tillägg, gör sedan dem. När stilen är mer subtil och mer maskulin, är det okej att lägga till flera lager på verandaen, speciellt när det är större är ljuset nödvändigt. Vi älskar den här idén eftersom den lägger till en trendigare, mer ungdomlig atmosfär.

3. Industriell.

Denna solkrona är perfekt för utomhusen i sin mörkare ton och tyngre känsla. Men dess moderna geometriska design bidrar också till att förbättra en modern vision och fashion-forward uttalande, även i utomhuskökområdet där stilen inte är av yttersta vikt, men funktionen är. Vi älskar hur det helt och hållet omvandlar traditionalismen genom resten av rymden. {Found on jennileasiadesign}.

4. Trä.

Om du vill ha lite lyx i din täckta veranda, kanske du vill tänka dig att blanda den feminina charmen med trä accenter. Detta material är utmärkt för en woodsy, utomhus känsla men dess stil och detaljering gör det så mycket vackert och nyckfullt för ett mer inbjudande och spännande rum i huset.

5. Romantik.

MoreINSPIRATION
  • Eleganta och överdådiga svarta kristallkronor
  • 5 ljuskronor för 5 olika stilar
  • 7 idéer för att använda ljuskronor i huset

Ibland kan ljuskronor tändas med ljus eller åtminstone faux, varmt ljus som ljus ger av sig. Och den här är den perfekta kombinationen av romantik och rustik, utomhus känslor. Det är ett utmärkt val för stuga-esque miljö medan du fortfarande ger av en mycket semester-liknande vibe. {Found on drewettworks}.

6. Vin.

Det här kanske inte har varit din första tanke när du startade din utomhus ljuskrona sökning. Men det är unikt utseende och utanpåse-stilen skulle skulle förvandla ditt utomhusutrymme på ett ögonblick, tror du inte. Detta kan till och med vara ett DIY-projekt du vill tackla, även om det inte är för nybörjaren.

7. Modern.

En chic och modern armatur, den här delen har en delikat känsla men en fashion-forward energi. Vi älskar också hur det ser ut som om det är en flytande konstverk som bara väntar där att bli fotograferad. Det skapar en unik kontaktpunkt och lägger till en elegans i ditt utomhusutrymme som otvivelaktigt inbjuds och varmt.

8. Slott.

Denna ljuskrona ser ut som om den hör hemma i ett mystiskt slott i ett avlägset land, men du kan enkelt använda den som en utomhuskrona. Få samma samma romantiska men mystiska tema med dess tillägg, speciellt om ditt utrymme använder stenar eller gråstenar som grundkälla. Vi älskar också sin mjuka, varma belysning istället för en ljusare och hård look. {Found on thompsoncustomhomes}.

9. Golden.

Lägg till en gyllene ljuskrona i ditt utrymme och med det valet, lägg till en rolig överraskning till utomhusområdet. Det är ett så roligt sätt att skapa ett personligt utseende och få ett slag av unik stil till en vanligt glömd eller tråkig plats. Vi älskar oväntade och hur dina gäster kommer att glöda av avund vid deras ankomst.

10. Delikat.

En ljuskrona som ser så delikat ut och nästan handgjord kan lägga till en söt charm till något utrymme, speciellt och utomhusplats eller täckt veranda. Det trådbundna utseendet lägger också till några skrapa, industriella vibbar som är väldigt populära just nu och i stil i både mode och inredning, så det här valet passar in i fickan. {Found on f-architects}.