Golvmålning: En guide till hur och hur man målar golvet

Golvmålning: En guide till hur och hur man målar golvet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Målade golv är ett hett objekt i heminredning just nu. De har funnits i åratal, men de har nyligen tagit en tur till de populära. De bra sak om ett målat golv Det är bra att måla allt annat - färg ger omedelbar tillfredsställelse och omedelbart ansiktsleder den gamla, belyser det nya och kan skapa vilken typ av stil eller färgpalett du vill ha.

Denna artikel syftar till att ge dig en uppfattning om vilka typer av golv som kan målas samt massor av inspirationsbilder för hur du kan använda färger och mönster för att förvandla dina golv till ett unikt och iögonfallande designelement för ditt utrymme. Njut av!

Golv ytor Toyou kan mätta

Trä. Medan många människor njuter av en färgad och färdig trägolv är naturliga, kan andra ha ett golv i grov form att de inte kan refinish, eller de många helt enkelt inte som den befintliga fläcken eller färgen på själva träet. Måla ett trägolv är en fantastisk lösning som kan lägga till färg, charm och mycket visuellt stans för varje utrymme som är liten eller stor, ödmjuk eller elegant, stuga eller samtida. {Found on inhousehouse}.

Betong. Inifrån eller ut kan betonggolv målas för att ställa in tonen för rymdens hela designschema. Du kan enkelt anpassa ditt betonggolv med färg genom färg och mönster. {Found on countrymousetales}.

Tegel. Förvandla fula, daterade tegelgolv till ett modernt showpiece med bara lite färg och lite kreativitet. Det finns knep för att måla den porösa ytan, men var så säker på att göra din DIY-forskning innan du börjar slå på den.

Vinyl / linoleum. Ju gyllene vinylen desto snyggare bör du måla dem! Det är ett mycket billigt sätt att lägga till ett uppdaterat utseende till ditt hem tills du kan spara tillräckligt för att ersätta hela golvet. {Finns på designertrapped}.

Bricka. Builder-grade kakel tenderar att vara oklart och stillös, ofta i neutrala nyanser som inte gör något visuellt. Att måla ansiktet på denna kakel golv är ett billigt sätt att uppgradera ditt hems utseende utan att behöva göra dyra golvbyten. När kakelarna är kvadratiska är det enkelt att måla ett rutmönster.

SOLID COLOR PAINTED FLOORS

Vita golv i högglans är ett oväntat sätt att ställa in rummet. Dessa golv är bra för att reflektera det naturliga ljuset, vilket gör att utrymmet verkar ännu ljusare än det redan är. Vi gillar den här ideen (av högglans) ihop med fler jordiska, naturliga element för att hålla sakerna jordade.

Ett solidt ljusneutralt färgarbete visar av spåren mellan lövträplanering i detta traditionella samtida utrymme, vilket ger en subtil charm och en känsla av historia.

Svagt gråfärgade golvbrädor fungerar bra med alla vita ytor - de utstrålar en eterisk, luftig känsla samtidigt som de ger värme och ett subtilt färgskott.

Lägg till solsken till någon grumlig dag med ett rikt gult målat golv. Färgen ser skarpa ut och fräscha med vita väggar och några blåstrådar.

Visst, neutrala färger är säkra alternativ för golvfärg ... men rött är en skenare. Upp ante på att få en bang för din visuella buck med ett rött målat golv. Vi rekommenderar att du kontrasterar den kraftfulla färgen med massor av vita doser och naturinspirerade bitar.

Fuchsia är en bestämd blickfångare i någon arena, men speciellt på en oväntad yta som golvet eller stegen. Par med en lika livlig tonad dörr eller andra accenter för maximal visuell påverkan.

Lila golv är ett roligt sätt att lägga till en feminin touch och personlighet i ett utrymme. Ett badrum, till exempel, flyttar från utilitaristisk till förtrollande i golv till tak lila.

Lägg till en punch av kul till ett barns sovrum eller lekrum genom att måla golvet en livlig färg. Vita väggar och gott om naturligt ljus balanserar detta djärva golv i en kustnära reträtt.

Ett ljust hued akvamarin golv hjälper ett helt rum att känna sig mjukare och överbryggar klyftan mellan söta blekgula väggar och djupare tillbehörsval. {Found on andredesign}.

I ett rum där varma trätoner redan existerar, är en otrevlig tallgrön ett underbart alternativ för målade golv. Färgen bibehåller en naturlig känsla samtidigt som den ger en nödvändig kontrast i färg och ton.

Svart målade golv automatiskt upp den chic faktorn i vilket utrymme som helst. Reflekterande ytor, som den här lutande spegeln, sträcker sig visuellt golvet trots den starka kontrasten från golv till vägg.

MÄRKTGOLV KONTROLLBOX & FJÄRRPATTERN

MoreINSPIRATION
  • 4 snabba tips för att måla hårda golv
  • Målningsmönster hemma - 10 utestående idéer
  • Fabulous Golv

Klassiska svartvita checkers målade på golvet är tidlösa och skarpa. Det tidlösa mönstret och färgkombinationen fungerar lika bra i historiska hem som i moderna ... och överallt i mellan.

Ett strukturerat mönster i tre nyanser av grått skapar visuellt intresse utan att ta sig bort från resten av en vacker matsalens inredning. Detta är ett bra sätt att lägga till närvaro på golvet i ett rum där taket också är visuellt intressant.

Geometriska mönster ger en touch av nutid i rymden. Denna färska vårgrön gör designen ännu mer tilltalande.

Tvåtonade kontrollpanelmönster kan sträcka sig från det mycket dramatiska till det subtila; skillnaden är i nivå av kontrast mellan de två färgerna.Ju närmare färgerna är till varandra, desto lägre dramafaktor.

En hög kontrast diamant gör ett djärvt uttalande utan att gå över toppen. En större målade check visas både enkel och estetisk, bra för både rustika och moderna utrymmen.

Buffelpläd gör att ditt golv ser ut som tyg! En charmig idé för något maskulin, rustik och / eller eklektiskt utrymme, verkligen. {Found on learningandyearning}.

MÄRKADE VÄRLDEN STRIPADE PATTERN.

Enkla ränder är ett bra sätt att jazza upp ett trägolv som kan vara i grov form. Bonus: Följ bara planklinjerna för perfekt raka ränder!

Använd dina väggar som inspiration för mönstret på ditt golv, eftersom den här tjejen sover med en tunn grå rand. För golvet lägger kritfärgen här en mjukad, något vintagefel som är perfekt. {Found on perfectimperfectblog}.

Ta målade ränder ett steg längre genom att lägga till ett ombreelement. Effekten är fantastisk.

Målade golv behöver inte vara samma mönster hela tiden (även om de kan vara). Tänk på ditt golv när det gäller accentbehov. Avvik från ditt målade mönster något för betoning och visuella gränser.

MÄRKT FLOOR ÖVRIGA MÖNSTER

Fritt flytande stenciled utskrifter målade över golvet ger nästan illusionen av chic mönstrade mattor. Ju större det tryckta objektet, desto mer, Äuwhite Space, bör man omge varje objekt för att minimera det potentiella estetiska kaoset. {Found on lacquerandlinen}.

Objekt målade slumpmässigt över golvet är ett roligt tillägg till ett barns lekrum eller sovrum. Detta bidrar till den fantasifulla whimsy av ett dekorerat lekutrymme.

Splatter målade golv gör ett annars vitt samtida utrymme som sjunger med personlighet och positiv energi. Det liknar nästan en kohud, långt ifrån.

Subway Art Painted Betonggolv lägger massor av personlighet till tvättstuga och klär upp ett annars funktionellt inriktat utrymme. {Found on Diyshowoff}.

Stencil-paint a, Äúrug, På golvet för en låg underhållslösning med stor påverkan. Detta fungerar såväl utanför som inuti. {Found on sarahgreenman}.

För den mer artistiskt lutande, en frihandmålad, lägger Äúrug,Äù både konst och färg till dina golv. Vackert! {Hittat på alisaburke}.

Zig Zag (Chevron) är också ett bra målade golvalternativ. Du kan variera höjden på zigzagmönstret, liksom längden på varje zig eller zag för att skala mönstret till ditt utrymme perfekt.

Måla en landmärkeskompass eller annan design, som i gamla bibliotek. Detta kan vara en enstaka kontaktpunkt på ett annat fast golv eller bara en detalj mitt i ett hav av annars golvmåladhet. Hur som helst är effekten sofistikerad.