Målningsmönster hemma, 10 utestående idéer

Målningsmönster hemma, 10 utestående idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att måla väggarna, taket eller något annat i huset verkar enkelt och det är verkligen men när man bestämmer sig för att skapa ett mönster förändras saker och plötsligt blir det ett mer komplext projekt. Svårigheten beror på vilken typ av mönster du vill skapa och ytan som behöver målas. Vi har samlat tio fantastiska idéer för dig att ta en titt på och bli inspirerad.

Medan mönster på väggarna och till och med taket är vanligt, gör samma sak på golven inte exakt den vanliga praxisen. Så var djärv och tänk ut ur lådan om du vill ha ditt hem karaktär. Detta mönster började med några cirklar ritade i blyertspenna på golvet. Sedan användes penslar för att fylla cirklarna och för att lägga till alla detaljer. Först var det den vita färgen, då blå och brun var den sista.

Om du känner att dina väggar kan använda lite nytt konstverk, ta en duk och måla en slumpmässig design på den. Använd sedan tejp för att göra ett sillbenmönster och använd vitfärg över hela duken. När du tar bort bandet får du en riktigt intressant design.

Eller kanske du vill ge en fotoram en unik makeover. Använd i så fall en toalettpapperrulle och lite färg. Skapa dessa cirklar på ramen och kom med ditt eget mönster. {Found on creativecarmella}.

Vid målning av väggarna kan du använda en mall för att få ett repetitivt mönster. Du kan göra mallen själv ur papp. Börja spåra mönstret på väggen och, när du är färdig med den delen, använd en liten borste för att beskriva den. {Found on littlenannygoat}.

MoreINSPIRATION
  • Måla idéer för att ge dina rum en omedelbar makeover
  • Canvas Painting Projekt: DIY Idéer
  • Målarmyter: Vad som fungerar och vad som inte gör

Vissa delar av huset kan dra nytta av en liten yta och du kan göra en själv. Det skulle vara en tygduk med ett valfritt mönster. Använd bara tejp för att skapa mönstret och måla sedan över det. {Found on welivedhappilyeverafter}.

Gör ett uttalande vägg med ett modernt mönster. Ta en bit kartong och spåra den form du vill ha över den. Du kan alternera formorienteringen för att få ett sammankopplingsmönster. Säkra sedan mallen mot väggen och spåra inuti formerna med en färgpenn. Upprepa tills hela väggen är täckt. {Found on abeautifulmess}.

Stora geometriska mönster är lätta att skapa. Bara spela med stora trianglar och du kan få en riktigt vacker look. Måla varje sektion en annan färg. Allt du behöver är lite tejp, färg av olika färger och lite fantasi.

Visste du att du kan göra en texturerad vägg med en vispskräv? Det är faktiskt fantastiskt och verkligen enkelt faktiskt. Använd bara kvasten på den nymålade väggen för att få en faux gräsduk att se och lägga till konsistens på en vanlig vägg.

Stenciling är inte svårt alls. Den svåra delen är att bestämma på ett mönster som du gillar att ha på din vägg. Denna målningsteknik går aldrig i stil och anpassar sig till tiden. Du kan använda för att lägga intresse för ett visst område i huset med ett grafiskt element.

Och om du föredrar en enkel look, kan du välja ett minimalistiskt mönster. Faktum är att en ombreffekt inte ens är ett mönster. En intressant idé är att använda en annan färg för varje utrymme eller funktion och att avgränsa områdena visuellt.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: