Pallgardinmöbler du kunde enkelt bygga dig själv i sommar

Pallgardinmöbler du kunde enkelt bygga dig själv i sommar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns något riktigt avslappet och attraktivt om pallmöbler. Den är perfekt för en mängd olika stilar och interiörer och det är lika funktionellt utomhus. Det bästa med det är dock dess tillgänglighet. Du kan hitta träpallar gratis på dina lokala butiker eller du kan köpa dem till ett billigt pris. Hur som helst, de är ett fynd. Ta dem hem och omvandla dem till möbler för din uteplats. Pallets utemöbler kräver inte mycket skicklighet eller tid, så du kan överväga detta som ett ljust week-end-projekt som du kommer att kunna njuta av länge.

Välkommen sommar med ett underbart palltecken som har det här meddelandet skrivet på det. Det skulle göra en vacker dekoration för din uteplats. Du behöver bara en pall för projektet och du kommer inte ens att använda allt trä. Använd en cirkelsåg för att skära träbitarna. Ta sedan lite sandpapper och gör brädorna smidiga och klara att måla. Du kan ge hela tecknet en yta av vit färg och lägg sedan en stencil på toppen för att skriva det aktuella meddelandet. Du kan använda färg i olika färger för den här delen. Som du kan se är det ett mycket enkelt projekt. Kolla in hela handledningen om Ishouldbemoppingthefloor om du behöver mer information.

Låt oss sedan försöka något lite annorlunda och lite mer komplicerat. Det är fortfarande ett mycket enkelt projekt och du kan ta reda på allt om det på Hellocreativefamily. Det finns ingen anledning att ensmontera pallen. Lämna det bara så och ge det en lätt slipning. Sedan får du akrylfärg i olika färger (så många som det finns brädor på pallen). Måla varje bräda en annan färg och skapa en regnbågseffekt. Montera sedan klämmor och ringar så att du senare kan hänga terrakottakrukor och vrida paletten i en vertikal trädgård.

En pallplanteringsplanter skulle vara väldigt lätt att göra ur en pall. Du behöver bara göra några omvandlingar för att återanvända den som en plantering. De material som krävs omfattar landskapsarkitektur eller växtkontrollväv, en häftpistol och sax. Skär lite tyg i en rektangel som är tillräckligt stor för att göra en ficka för en sektion av paletten. När du är nöjd med hur det passar, upprepa processen för övriga avsnitt. Stapla sedan tyget på plats runt kanterna. Du kan sedan lägga in jord och lägga till växter och örter. {hittas på Floralandfeather}.

Låt oss nu kolla på några faktiska utemöbler som du kan göra av en pall. Bordet på Inspirationsbyd skulle vara ett lämpligt startprojekt. För att göra det behöver du en pall, fyra ben, sandpapper, färg, naglar eller skruvar, en borr och träfläck. Fäst fyra ben på pallen och måla dem vita. Den del av bordet som fungerar som bordsskiva är färgad här och resten är målade vit för att matcha benen. Självklart kan du skapa ditt eget utseende och göra anpassningar till projektet.

Tabellen på Homestory är också gjord av en pall, men dess design är lite mer komplex. Allt du behöver för ett sådant projekt är paletten, en såg, skruvar och en skruvmejsel. Skär paletten längs den centrala strålen för att göra två halvor. Ta bort brädorna och skära sedan stödbalkarna för att skapa fyra ben för bordet och en ram för toppen. Om du också vill lägga till plantan i mitten måste du klippa några av brädorna mindre och göra ett hål som du kan fylla med en behållare.

Med tillräckligt med pallar kan du göra en hel sektions soffa på uteplatsen. Det första du behöver göra är att mäta en av pallarna för att ta reda på hur stora sektionerna måste vara. Det ska räcka för att bara skära pallarna i hälften. Om du klibbar tre pallsektioner ska du få rätt höjd för en bekväm sittplats. 15 pallar användes totalt för den enhet som finns på Thesassysparrowblog. När du har dem alla klippda och staplade, kan du säkra dem med naglar eller skruvar. Du kan också göra ryggstöd ur pallstycken. Härifrån kan du börja improvisera. Stain eller måla sektionen och lägg till kuddar för att göra det bekvämare.

MoreINSPIRATION
  • Easy DIY Patio Furniture Projekt Du bör redan börja planera
  • Pallet Swing Ideas - The Perfect Summer DIY
  • Patio Essentials Du kan lära dig att bygga dig själv

Denna snygga utomhusdel som finns på Stylemepretty är också tillverkad av pallar. Den har en tre nivåbas och en partiell ryggstöd. Madrass kuddar sätts på toppen och accent kuddar vila mot ryggstödet, vilket skapar ett riktigt elegant utseende. Du kan definitivt göra något liknande för din uteplats, bakgård eller trädgård.

Det finns många olika metoder du kan använda när du bygger ett pallbord. Till exempel kan du helt enkelt ta paletten som den är och omfördela den till en bordsskiva. En annan strategi innebär att man tar bort brädorna från paletten och använder dem enligt Lanaredstudio. En gammal dörr användes också för detta projekt. Alla pallplattor skars i storlek för att passa bredden på dörren och sedan skruvas de på plats, slipades och slutades med en lacklack.

Ett vackert exempel på pallmöbler finns också på Placeofmytaste. Bänken och soffbordet var båda gjorda av pallar. Bänken har små ben som lyfter upp den från golvet och två staplade pallrader fylls sedan med bekväma skum och accentkuddar. Bänken är färgad en vacker mörk nyans och bordet som är tillverkat av två pallar med hjul är målat grönt för att matcha bänkstolen.

En pall dagbädd skulle inte se dåligt på uteplatsen heller. Två pallar är tillräckligt för att bygga ramen om du vill att designen ska likna den på Prettyprudent. Denna dagbädd har hjul för ett flexibelt utseende. Det första steget när man bygger ramen är att sätta på pallarna för att göra dem smidiga och splinterfria. Sedan måste hjulet fästas och därmed behöver du en borr. Du kan göra sidostöd för armstöden och för bakstycket ur metallrör. Sedan lägger du bara madrassen på och kuddarna och du har en elegant dagbädd för din uteplats.

Pallets soffbord är bra för utomhusutrymmen, även om de också är lämpliga för inomhus om du gillar stilen som följer med dem. Du kan bygga en genom att bara stapla två pallar och lägga till fyra hjul, men det finns många variationer du kan försöka så känner du dig fri att experimentera. När du väl har bordet kan du börja ge det ett unikt utseende genom att till exempel täcka toppen med träplattor. Det är dags att måla eller fläcka bordet och ta hand om de finjusterade detaljerna. Ta en titt på designen på Southernrevivals för inspiration.

Det finns också inspiration på Inspiraciok. Pallbordet som visas här har ett fint grovt utseende som faktiskt gör att den sticker ut. Den är gjord av två pallar och dess topp är dekorerad med vita chevronband. Som du kan se, skapades inredningsförvaringsfack vid stapling av de två pallarna, vilket gör bordet ännu mer funktionellt.

Ett roligt projekt du kan göra för din uteplats eller trädgård är en pallgunga. Beroende på hur stor du vill ha det, kan du räkna ut hur många pallar du behöver. Du behöver också lite timmer, en borr, skruvar, en såg, rep, en madrass och kuddar. Handledningen på Themerrythought borde vara precis vad du letar efter. Mäta madrassen och bygg sedan ramen ur pallar och timmer. Borra hål i ramens fyra hörn och tråda genom dem. Du kan hänga gungan från ett träd i trädgården.

En snygg möbelbit med ramar av pallar fanns också på Skonahem. Det är en riktigt elegant soffa med hjul som låter användaren flytta runt om det behövs. Pallarna var inte målade och detta avslöjar deras unika egenskaper. Det finns inget behov av en ryggstöd om du placerar soffan mot en vägg.