Panoramic Dream Home i Lichtenstein Samlar spännande synpunkter

Panoramic Dream Home i Lichtenstein Samlar spännande synpunkter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den imponerande Schaan Residence by k_m architektur sitter på en sluttande plats med utsikt över Rhen Valley i centrala Europas mikrostatliga Lichtenstein. "Wohnhaus Schaan" sträcker sig över det kuperade landskapet, samlar berg och himmelreflektioner och leder ögat bortom hemmets väggar. En lång simbassäng leder däcket, speglas i genomskinliga golv till tak fönster skyddande sociala utrymmen. Inramning av pittoreska panorama, dessa fönster översvämma den öppna planlösningen med ljus och utsikt.

Överhängen som stöds av tunna, långa kolonner ger täckta utomhusutrymmen och skapar en sömlös anslutning till utomhus. Naturmaterial användes för att skapa en visuell anslutning till det vilda omgivande landskapet och spegla naturlig värme och djup. Koppar kommer att definieras av en varm patina över tiden, medan tallskenor och brädor beklädnad ytterväggar gradvis blir grå. Detta nya panorama drömhus kommer att bli en del av landskapet när tiden går förbi. Inuti ser de levande, matsal och matlagningsområden djärvt utöver stora fönster till den lycksaliga panoramautsikten över utomhusdäcket. Och den centrala eldstaden måste vara körsbär på toppen under kalla nätter.

Dessa 50 unika hem med skrymmande inspirerande panorama ger dig en djupare förståelse för det eftertraktade manskapsbandet som kan byggas med hjälp av arkitektur och design. Älskar du inte bara hur alla element kom ihop för att bilda ett panoramautsikt drömhem?