DIY pappershanddukshållare

DIY pappershanddukshållare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Okej killar, det är dags för en annan praktisk DIY för ditt kök, tyckte du om de anpassade burkarna jag har visat dig förra gången? Om du gillar att bygga dina egna hembitar som inte bara är användbara men också snygga, tror jag att du kommer att gilla detta projekt. Idag ska vi göra en mycket enkel, men ändå effektiv pappershanddukshållare till din kökshylla, är du redo?

Om du känner mig lite, kanske du kommer ihåg att jag älskar utseendet på oavslutat, rådigt trä (vilket enligt de senaste trenderna i Milano Designveckan också är väldigt trendigt just nu!). Saken är, när det gäller handdukhållare, är de ofta gjorda av metall, så jag bestämde mig för att göra min egen, ur träelement för att matcha min köks stil. Följ den enkla stegvisa handledningen nedan för att se vad jag gjorde här:

Här är vad du behöver:

  • en stor, rund, tung träbotten (jag har hittat möbelben i perfekt form så jag använde det)
  • en rund träpinne (du kan få dem från din lokala hårdvaruaffär, bara se till att den passar storleken på den pappershållare du använder)
  • en borr
  • mycket starkt hårdvara lim

Instruktioner:

Innan du påbörjar projektet ska du se till att basen och träpinnen är välpolerade utan några flisar på ytan.

Borra ett hål i träbasen tillräckligt stor för att passa på pinnen. Jag rekommenderar att du kontrollerar det medan du borrar för att du får den perfekta storleken. När du är klar med borrning, rengör basen från allt damm.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör en pappershanddukshållare som matchar ditt kök
  • DIY Under Skåp Hängande Koppar Pappershanddukshållare
  • Kanin & Carrot Handdukhållare

Placera en stor droppe starkt hårdvara lim inuti hela, placera staven inuti och håll ihop för att ansluta båda delarna. Vänta sedan några timmar innan du använder din nya pappershållare, för att limet ska torka väl.

Lätt, eller hur? Jag älskar bara DIY som kombinerar både funktion och utseende. Nyfiken att veta vad du tycker?

Ha en bra dag!