Parisian Dream Loft Inredning

Parisian Dream Loft Inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De flesta skulle inte vilja bo på loft på grund av de olika anledningarna, vi vet alla. Men i förorterna i Paris bestämde ett par sig för att lämna stadskärnan för de tråkiga förorterna i Bagnolet där de har hittat sina drömmars hem. Interiören var designad från början med hjälp av arkitekt Isabelle Rouyer som använde Le Corbusioers "Moldulor" för att beräkna de perfekta proportionerna.

Huvudidén var att känna sig mysig även i ett öppet utrymme. För att uppnå detta har de placerat köket i mitten av lägenheten så att den kan nås från olika vinklar. Ovanför köket ligger på översta våningen i badrummet. Så interiören kan få så många naturliga ljus som det kan bli designer skapat fönster från vägg till vägg med även den fulla höjden på byggnaden, som klarar av att installera över 30 kvadratmeter glaspaneler.

MoreINSPIRATION
  • Enkel men väldigt mysig lägenhet inredning
  • Små budgetrenovering avslöjar en taks parisiska charm
  • Enkel 71 kvadratmeter lägenhet inredning

På sommartid öppnar fönstren på den nedre spaken till sin fulla 6 meter långa längd så att du kan komma in i den snygga 60 kvadratmeter trädgården. På övervåningen är sovrummen också utrustade med stora glaspaneler, inklusive ett barnrum. Hela mezzaninen är byggd på massiva stålbjälkar, svetsade samman av traditionella hantverkare och monterade på platsen. Materialen som används vid konstruktionen är helt nya, med undantag av tegelverket, så den allmänna utformningen av designen är lätt att gissa. {Hittas på yatzer och bilder av Persona-produktion}