PAS House, en skateboarder dröm

PAS House, en skateboarder dröm
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla har en passion. För vissa är det musik, för andra är målning och för vissa är skateboarding. Om du tillhör den tredje kategorin förbered dig för att bli förvånad, för vi ska visa ett hus där allt är skateable. PAS House är en prototyp på 753,5 kvadratfot för ett hus som Francois Perrin av Air Architecture för närvarande designar i Malibu. Det nya huset kommer att tillhöra den tidigare pro skateboarder Pierre-André Senizergues (PAS).

Vi kan inte säga något om Malibu-huset, men vi kan analysera prototypen. Den här är fullt utrustad med soffa, säng, möbler och till och med köksutrustning från Skate Study House kollektionen. Den kompletta bostaden kommer att mäta 2 200 kvadratmeter och den kommer att ligga på en plats med utsikt över Stilla havet, högst upp i Malibu.

Huset är uppdelat i tre områden. Den första innehåller vardagsrum, matplats och kök, den andra innehåller ett sovrum medan den tredje är ett skateboard övningsområde. Allt inne i huset är skateable som markkurvorna blir väggen och sedan taket.

MoreINSPIRATION
  • Brad Pitt har listat sitt Malibu Beach House för 13,75 miljoner dollar
  • The Flintstones Cartoons House
  • Sally Fields Malibu Home

Möblerna är skateable också. Hela huset är väldigt dynamiskt och återspeglar perfekt livsstilen för det 21: a århundradet och det är förhoppningsvis en bild av framtiden. Vi har sett specials rum som är avsedda för de som verkligen är passionerade om något, till exempel en målningsstudio. Men ett helt hus som är avsett för något som skateboarding är något lite mer ovanligt.