Lugnt och lugnt familjehus på Costa Brava

Lugnt och lugnt familjehus på Costa Brava
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vid en tidpunkt drömmer vi alla om att ha ett lugnt och lugnt hem där vi kan leva med familjen och njuta av livet. Vi brukar föreställa oss något liknande det här huset. Det är en härlig familjehem på Costa Brava. Den har utsikt över Medelhavet och en unik karaktär. Huset är enkelt, inbjudande och mysigt. Det är vad ett hem borde vara. Den har en mycket personlig stil. Det är ett enkelt och rustikt hem med en enkel struktur och en varm och vacker inredning.

När det gäller inredningen var inspirationen inte långt från hemmet. Alla färger, material och texturer och inspireras av omgivningen. Det är som utsidan och landskapet har införlivats i element för inredningen. Huset har obehandlad tuff på golv och glaserade plattor i blått och grönt. Väggarna är vita hela och alla dessa element förenar rummen och skapar en likformig look.

MoreINSPIRATION
  • Samtida familjebokshus i Nya Zeeland
  • Vita Familj Inredning Design Hus i Malmö
  • Lovely Family House av Studio Pha

Möblerna är olika och har olika stilar. Vi kan säga att det är en eklektisk mikrofon. Vissa möbelstycken återvinns, andra är vintage, vissa är gamla och några är nya. Det finns även några stycken som utformats av ägarna. När det gäller färgerna är de flesta neutrala. De skapar en lugnande och lugn miljö och de representerar också en vacker bakgrund för stjärnbitarna.

Interiören är också mångsidig och lämplig för alla årstider. Oavsett om det är sommar eller vinter, kommer du att känna dig lika mysig där inne. Den interna strukturen är enkel. På första våningen ingår sovrummen. Ett annat våning husar den huvudsakliga sittgrupp och ett loft. Det är inte alltför imponerande men inte för enkelt. Det är en härlig familjebostad. {Found on micasarevista}.