Takvåning med vacker utsikt av Smith Designs

Takvåning med vacker utsikt av Smith Designs
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

90-projektet är faktiskt en takvåning i British Columbia, Kanada. Den inre av takvåningen designades av Smith Designs. Takvåningen har verkligen en mycket imponerande inredning. Innan den köptes av de nuvarande ägarna fungerade penthouse-sviten som en display-svit för lägenhetens utveckling. Därefter köptes 3300 kvadratmeter fastigheten av ett par som älskar att underhålla.

Med 3300 kvadratmeter golvyta och ett mycket stort däck som mycket väl kan ha samma storlek, är takvåningen den perfekta kombinationen av inomhus och utomhus utrymmen. Det är också perfekt eller både underhållning och avkoppling. Teamet från Smith Designs bestämde sig för att få ut det mesta av detta utrymme. De ville också ta hänsyn till synpunkterna och de bestämde sig för att höja området så kallade "Kitchen Theatre" för att möjliggöra utsikt över Victoria Harbour och Olympic Mountains

Det huvudsakliga vardagsrummet är faktiskt anslutet till matsal och kök. Det är en stor volym som har stora fönster överallt vilket gör det möjligt för naturligt ljus att tränga in i utrymmet samtidigt som man kan beundra vackra vyer. Penthouse har granit golv i hela tillsammans med sofistikerade finish och granit bänkskivor, antracit millworks och rostfria vitvaror till köket.

MoreINSPIRATION
  • Rymlig takvåning i Södermalm med utsikt över sjön
  • Vacker havsutsikt Vancouver takvåning
  • Modern London Penthouse med vacker utsikt

I vardagsrummet finns också en mycket vacker 360º anpassad gaspanna med spegelpolerad rostfri stålfinish. Att installera eldstaden var svårare att du skulle tro. Gasleveransen för eldstaden var endast tillgänglig genom taket och ingenjören var tvungen att ta itu med denna stora utmaning.

Båda sovrummen har nytta av vacker utsikt över bergen och solnedgången och soluppgången. De har också båda klädkammare, privata badrum och mycket eleganta och eleganta inredningar. Samma färgpalett har bibehållits i hela takvåningen.