per kudde, en kudde med bluetooth

per kudde, en kudde med bluetooth
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sovrummet är det rum som minst påverkas av tekniken. I vissa fall saknas även TV: n. Sovrummet är ett rum som är utformat för att vara avkopplande, lugnt och lugnt och det är därför vi håller bort saker som prylar och allt annat som kan störa det. Men det finns undantag, fall då tekniken kan hjälpa oss att uppnå det målet och förbättra den design som vi redan har valt. Något så enkelt som en kudde kan omvandlas på sätt som vi inte skulle ha föreställt oss inte så länge sedan. En enkel kudde kan bli perkudde.

PerCuhion är en kudde som ser väldigt enkelt ut, förutom kanske för sin form. Men det är också en kudde som döljer flera hemligheter. Den har integrerad Bluetooth och högtalare. Det betyder att du kan njuta av din favoritmusik medan du slappar eller somnar. Det här är ett av de fall då förbättringen inte stör vår förmåga att slappna av och inte distraherar oss från en lugn och lugn atmosfär. Lyssna på musik medan du ligger i sängen och dra nytta av vad modern teknik kan erbjuda dig.

PerCushion är en mycket intressant och ovanlig gadget som även innehåller inbyggda mikrofoner och laddningsbara batterier. Du kan njuta av 10 timmar att lyssna på din favoritmusik eller 250 timmars standbytid. Det är definitivt mer än en vanlig kudde kan erbjuda. Vi har nått en tid när komfort inte är något att söka eftersom det är något vi redan har, oberoende av fallet. Istället söker vi andra element som kan förbättra livskvaliteten.