10 personliga dörrmattor för att hälsa på dina tacksägargäster

10 personliga dörrmattor för att hälsa på dina tacksägargäster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det kommer snart! Dagen när du kommer att höra knocka efter banan på din ytterdörr. När bilarna kommer raka upp framför ditt hem. När din veranda kommer att få mest uppmärksamhet blir det hela året. Om du är värd för din familjs Thanksgiving-middag vill du vara säker på att din veranda är klar. Ett av de enklaste sätten att stämpla unika på din veranda är med en välkommen matta. Ta en titt på dessa 10 personliga dörrmattor och se vilka som kommer att öka mest till din veranda.

Många verandor rymmer inte en välkommen matta på grund av hur lite tid det ser bra ut. Att skapa en trädörrmatta som den här kommer att ge din ingång den lilla känslan medan du är lätt att rengöra när lera blir för tjock. (via The Merrythought)

Spruta upp en dörrmatta som du redan har med lite band och lim! Detta kommer att vara särskilt effektivt under semestern. Jag kan bara föreställa mig att "Samla" eller "Glädja" skrapade över dörren. (via Alyssa och Carla)

Vissa dörrmattor behöver bara en bra stencil, tycker du inte? Jag gillar särskilt hur den här är uppdelad. Se om du kan skapa din egen stad på framsidan! Det kommer att bli den regerande verandaen så länge den varar. (via The Surznick Common Room)

När du bor på ett ständigt varmt ställe, tar det lite extra för att få semestern att känna sig speciell. Ljus upp din veranda med en sprinklad laddad munk denna Thanksgiving. Dina gäster kommer att le över innan du öppnar dörren. (via huset som Lars byggde)

MoreINSPIRATION
  • Coir Door Mats
  • Anpassade välkomstmattor utformade för att skicka ett meddelande
  • Mayfair Sconce för dörren

Är inte dessa duellmeddelande dörrmattor roliga? De är ganska dyra att köpa men med lite färg och tejp kan du enkelt göra en själv på vilket språk du föredrar. (via Bumblebree Blog)

Så kanske du älskar trädörrsmattan ovan men dina träbearbetningsförmågor är inte så fantastiska. Prova den här istället! Allt du behöver göra är att borra hål i dina träplattor och binda ett rep i knutar. Vem som helst kan göra det. Du kommer njuta av det så mycket, jag slår vad om att du ska göra en för ytterdörren och baksidan. (via inhemsk imperfektion)

När det är geometriskt kan du inte gå fel. Använd upp alla dina små burkar med ljusa färgprover på en dörrstopp så här. Bara tejpa i ditt favoritgeo-mönster och använd sedan dina borstar för att måla bort. Du kan även få barnen på den här. (via The Crafted Life)

Datorgeeks, som min man, kommer att skratta åt den här. Det är därför lämpligt att välja en okonventionell men ändå humoristisk dörrmatta för semestern när du har massor av människor som går in och ut. (via Brit + Co)

Vi har lagt husnummer på pumpor och julgranar och blomkrukor och till och med ytterdörren själv. Så varför inte sätta dina husnummer på din dörrmatta? Det gör verkligen ett uttalande direkt vid ytterdörren. (via äventyr i Anderl-huset)

Denna dörrmatta måste vara min favorit. Husformad inredning är i stil eftersom den är så enkel och familjevänlig. Medan konturen av det här huset är underbart av sig själv kan du säkert använda stenciler eller band för att lägga ett ord eller en fras på den om du tycker att det är för vanligt för dig. (via lite vithval)