Övergivna huset blev ett husvänligt modernt hem

Övergivna huset blev ett husvänligt modernt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Idag är det ett modernt och öppet hem men inte så länge sedan brukade det vara ett gammalt och försumlat hus. Den har en massa små rum och en vind och det passade inte riktigt för en modern livsstil. Därefter gick dess nuvarande ägare till TSEH Architectural Group för hjälp med återuppbyggnaden av huset.

Uppförandet av huset slutfördes 2017. Det fungerar nu som ett mysigt och ljust hem till sina ägare och deras hundar. Arkitekterna såg till att ta hänsyn till deras kunders lutning mot en enkel stil och en praktisk inredning. En av de största förändringarna var borttagandet av de inre väggarna.

Den ursprungliga huslayouten var inte lämplig för en modern livsstil. Det fanns många små rum och till och med ett vindusutrymme. Arkitekterna tog bort väggarna och vinden och skapade ett dubbelhöjdsutrymme som tillsammans med matsalen och köket bildar en öppen planlösning.

Huset ligger i Kiev, Ukraina och har en total yta på 141 kvadratmeter. Det största området är det sociala rummet. Matbordet ligger i mitten, med köket på ena sidan och loungen på den andra. Vardagsrummet är möblerat med en bekväm grå soffa som möter en stor TV med ved sparad under. Eldstaden är placerad i hörnet.

MoreINSPIRATION
  • Modern-industriellt hus med sofistikerade dekor accenter
  • Uppdaterad 70-talets hus blev ett modernt familjehem
  • Mysigt familjehem mixar modernt och traditionellt konstnärligt

Matplatsen är enkel, med denna sex personer bord med en enkel träplatta som avslöjar materialets vackra korn. Den kompletteras med eleganta och klassiska stolar i två olika färger: ljusblå och senapsgul.

Sovrummet är stort och öppet, med polerat betonggolv precis som vardagsrummet. Sängen är stor och robust men det ser otroligt mysigt och bekvämt ut.

Arkitekterna såg till att huset också var ett bra hem för hundarna, så de lade till detta grillgolv i badrummet så att de kan tvätta sina tassar utan att göra en röra.