PIA - Det revolutionära köket som erbjuder lyx i ett litet paket

PIA - Det revolutionära köket som erbjuder lyx i ett litet paket
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Konceptet med ett kompakt kök som passar inuti ett skåp är inte nytt. Det finns flera mönster och exempel som kan illustrera det. Men ingen av dem är imponerande som PIA, köket designat av Dizzconcept, ett team av proffs som mycket värderar innovation, funktionalitet och kvalitet, vilket gör dessa riktlinjer för sina projekt.

Deras nyaste skapelse heter PIA. Detta är ett popupkök som presenterades på IMM, International Furniture Show i Köln, Tyskland i januari 2016. Köket stod ut tack vare sin innovativa design och lyxiga och minimalistiska utseende.

Pia-kökets mångsidighet gör det till ett lämpligt val för en mängd olika utrymmen och situationer. Till exempel kan små lägenheter, ensamhem, studentlägenheter och semesterhus alla dra nytta av en sådan funktion. Den största fördelen är kökets effektivitet i rymden.

Andra inställningar där en sådan funktion kan vara ett underbart val inkluderar kontor, turistuthyrning och pensionat. Även ett litet familjehem skulle kunna utnyttja kökets rymdverkningsgrad för att få mer utrymme för andra funktioner och funktioner.

PIA-köket är utformat som ett kompakt skåp som kan placeras var som helst, oavsett om det är mot en av väggarna eller i mitten av ett rum, i vilket fall det också skulle fungera som rymddelare. Skåp med två dörrar har en nisch där TV: n kan integreras.

TV: n är fastsatt med hjälp av ett väggmonterat läge och dess position kan justeras för att erbjuda den perfekta betraktningsvinkeln. De två dörrarna kan öppnas och i det ögonblicket avslöjar de ett fullt funktionellt kök utrustat med alla nödvändiga funktioner.

MoreINSPIRATION
  • The Island Kitchen erbjuder dig allt du behöver i en kompakt och smart design
  • Det kompakta, snygga och minimalistiska slanka köket som designats av Elmar
  • Kompakt kök Idéer av Jcorradi

Köket har en 182 cm lång bänkskiva med integrerad kran, handfat och kokplatta. Andra användbara detaljer inkluderar diskmaskin, inbyggt kylskåp och tillräckligt med förvaringsutrymme i form av skåp med hyllor och lådor. Övre delen av köket har en integrerad huva, eluttag och LED-belysning.

Köket finns i flera olika konfigurationer. De två huvudkompaktformerna är tillgängliga mått 186 respektive 141 cm i bredd. Flera modeller presenterades av företaget, Nova, Alta, Petit eller Bond köket är alla iögonfallande alternativ.

Men oberoende av den valda strukturen delar alla PIA-kökskonfigurationer gemensamt en övergripande enkel, elegant och lyxig design. De är också mycket lätta att installera. Köket levereras i tre paket som monteras på plats på mindre än en timme. Varje del var utformad för att passa i en hiss i standardstorlek, vilket ytterligare förenklar hela processen.

De två dörrarna på skåpet döljer ett helt kök integrerat en TV-nisch på ena sidan och inbyggda hyllor å andra sidan, att kunna erbjuda gott om förvaring för rätter, kryddor, flaskor och alla andra saker.

När det är stängt blir köket ett elegant vardagsrumskåp. När du öppnar dörren på skåpet är wow-faktorn överraskande och effekten är stark och minnesvärd. Detta är ett kök som inte bara erbjuder alla grundläggande nödvändigheter men gör allt med stil och klass.