Picknick tabellplaner för ett perfekt helgprojekt

Picknick tabellplaner för ett perfekt helgprojekt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När är sista gången du haft en picknick? Det är inte en mycket vanlig aktivitet idag men det låter säkert söt. En picknick är mer eller mindre en grill, vilket innebär att det ofta organiseras i någons bakgård. Du kan naturligtvis planera en picknick i en park eller någon annan plats och det kan också vara mycket roligt, men det skulle vanligtvis innebära att det inte fanns några möbler om det inte finns ett kompakt picknickbord som du kan packa och ta med dig. Idag valde vi att dela med dig en massa picknickbordplaner som vi finner inspirerande av flera skäl. De kan inte vara bärbara men de skulle säkert se bra ut i en bakgård.

Ett picknickbord är ganska lik ett bondehus matbord. Det sagt är planerna för det ganska rakt framåt. Vi rekommenderar att du också bygger två matchande bänkar så att du inte behöver ta ut en massa stolar varje gång du har en gård picknick. Du kan hitta en bra handledning för en sådan uppsättning på Diydiva. Förnödenheterna som behövs inkluderar timmer och några verktyg som en såg, en borr, klämmor och förmodligen några skruvar.

Inte ett fan av rektangulära picknickbord? Vi kan förstå det så vi beredde också några planer för ett ottekantigt bord. Vi hittade dessa på Ana-White. Jämfört med andra projekt är den här lite mer komplicerad och fortfarande är det ganska enkelt så att du inte känner dig skrämmad av den. Om du följer instruktionerna och du uppmärksammar detaljerna kan du helt enkelt dra av det här.

Picknickbordet planeras delat på Bobplaner föreslår en design som innehåller två bänkar som är direkt kopplade till bordet istället för att vara fristående bitar. På ett sätt som gör den här kombinationen praktisk men det betyder också att det inte finns någon flexibilitet och inget sätt att omposera bänkarna om så önskas. Kontrollera i alla fall detaljerna i det här projektet och bestämma om det passar dig eller inte.

En liknande kombination är också vad planerna på Theownerbuildernetwork föreslår. Kolla in detaljerna samt några av de designvariationer som föreslås här och du ser att detta är ett mycket anpassningsbart projekt som kan anpassas på många sätt för att passa dina specifika behov och preferenser. Personligen tycker jag att bänkarna är för långt borta från bordet i det här fallet så att jag skulle flytta dem lite närmare.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar gården med ett picknickbord
  • Chunky är den nya chic - bondgård planlösningar du behöver se
  • Snygga kaffebord planer för att basera ditt nästa projekt på

Det är verkligen ingen mening att komplicera utformningen av ett picknickbord. Enkelhet är praktisk och en design som den som visas på Lifestorage är lätt att sammanföra från alla synvinklar. Det första steget i detta projekt är att bygga toppen av bordet och sedan fläcka det. Därefter är bordbenen gjorda och fastsatta på toppen. Med detta är bordet färdigt och allt som finns kvar är att bygga bänkarna.

Vi går nu in i en ny kategori, hybriddesign och vi börjar med det här fina picknickbordet som kan omvandlas till en bänkstol. Det är en riktigt praktisk idé. Du kan använda den här kombinationen som ett bord med bänkar när du tar en picknick eller när du faktiskt behöver ett bord utanför och när du är färdig med det kan du göra den till en bekväm bänk så du kan koppla av i den. Tanken kommer från Hometalk.

Denna picknickbord som visas på Instructables är också en hybrid men av en annan typ. Den speciella saken är den inbyggda plantern i mitten av toppen. Det är en riktigt söt idé som är perfekt för ett utomhusbord. Du kan plantera lite gräs där inne eller du kan göra en blandning av söta lilla succulenter. Kolla in planerna för picknickbordet för detaljer.

Låt oss nu komma tillbaka till konvertibla picknickbord eftersom vi verkligen älskade den här idén. Ta en titt på planerna som delas på hertoolbelt för att ta reda på hur man gör ett picknickbord som kan omvandlas till inte en utan två bekväma bänkar med ryggstöd. Det är en av de mest fantastiska och inspirerande sakerna vi har sett på ett tag. I grunden delas bordet i två i mitten och varje halv blir en ryggstöd för en av bänkarna.

En liknande idé finns på Instructables förutom att detta picknickbord bara har en bänk. Om du vill kan du lägga till en andra fristående bänk på andra sidan men det skulle inte ha något att göra med denna bit när konverteringen är klar.

Det sista projektet vi vill dela med dig kommer från Thecontractorchronicles och är en enkel uppsättning av ett bord och två bänkar. De är alla enskilda bitar och bänkarna är utformade för att passa under bordet när de inte används. Ta en titt på planerna och handledningen för att få veta mer om denna charmiga kombinationsruta.