Så här använder du bildramar för att anpassa din heminredning

Så här använder du bildramar för att anpassa din heminredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bildramar har funnits i åldrar. Vi använder dem för att fånga och visa vackra stunder och bilder och vi vårdar dem och gör dem till en del av vårt heminredning. Vi hittade även sätt att uppfinna dem på olika sätt så att konceptet kan följa med de moderna tiderna och de nya trenderna. Idag ser vi på några intressanta sätt som bildramar sticker ut och förbättrar skönheten i vårt hem interiör.

Du kan nästan hitta en bildram för varje stil och smak. Låt oss säga att du vill ha något minimalistiskt, snyggt och glamoröst. I så fall kanske du gillar dessa eleganta bildramar med eleganta metalliska mönster och rena och enkla linjer. De håller fokus på bilden samtidigt som de ser elegant ut.

Det finns olika metoder som kan användas för att göra bildramar till vackra dekorationer för ett utrymme. En är att göra ramarna själva sticka ut och se vackra ut och det kan göras genom färg, textur, storlek, form och många andra detaljer som ger intresse för designen.

Denna typ av design är enkel, elegant och mycket elegant. Dessutom går texturen och materialvalet riktigt bra med ett urval av pastellfärger. Du kan visa något sådant på kaminens mantel, på ett skrivbord eller på en hyllplan. Det skulle även vara möjligt att replikera utseendet genom att göra det till ett DIY-projekt.

Tygbelagda bildramar smälter riktigt bra både moderna och vintagepåverkan. Beroende på vilken typ av tyg som används, ändras designen och stilen i enlighet därmed. Detta inspirerade oss att prova något intressant: använda billiga bildramar och ge dem en makeover med linne eller annat material.

En annan strategi skulle vara att förlita sig på utsmyckningar och dekorationer avsedda att göra bildramar sticka ut. Många mönster bygger på denna idé. Beroende på vilken typ av bild du vill visa kan du välja designen i enlighet med detta. Låt oss säga att du har några söta babybilder. Du kan välja några ramar med söta pastellfärgade bågar på dem.

Visa din kärlek med några hjärtformade detaljer. När du väljer ramar för bilder med ett visst tema eller typ, kan du vanligtvis enkelt räkna ut en generell designide som de borde ha. Åtminstone kan du basera ditt beslut på färg och till exempel visa ett svartvitt foto i en färgad ram.

Om det är enkel att tänka på men du vill ändå uppmärksamma bilderna, kan du välja ett collage av bildramar som ser något ut så här. I det här fallet matchades matchande bildrutor ihop och sammankopplade för att skapa en intressant skärm som också är enkel och elegant.

Vi nämnde förut att en snygg combo skulle innehålla svartvita bilder och färgade ramar. Så här kan kombinationsrutan se ut om du väljer att dekorera med starka färger. Förutom färg har dessa ramar också invecklade carvings och detaljer.

För ett modernt och förenklat utseende som också är grafiskt och visuellt intressant kan du spela med alla slags geometriska mönster och mönster. Det som är intressant i detta fall är att ramen faktiskt är ganska stor medan själva fotot är litet. Det är upp till dig att bläddra bland de tillgängliga bildramsstorlekarna och för att hitta det bästa leta efter vad du har i åtanke.

MoreINSPIRATION
  • 5 ovanliga sätt att använda bildramar
  • DIY Rustikskrot Wood Picture Frames Spotlight Favoritbilder
  • Enkelhet och bortom - Hur du kan använda tomma ramar som väggdekoration

Också vara öppen. Inte alla bildramar är rektangulära. Även om mindre vanliga, ovala och runda bildrutor är också användbara alternativ. Liknande, du kan hitta alla sorters andra ovanliga former att leka med. Du kan till exempel dekorera med fyrkantiga eller sexkantiga ramar.

Dessa hjärtformade bildramar ser väldigt charmiga ut. Vi älskar verkligen hur enkelt de är och hur vackert de fångar detaljerna specifika för både vintage och moderna dekorationer. Fjärilen och den eleganta trimmen ger dem ett raffinerat utseende med mycket känsla.

Överväg att använda bildramar med olika former, storlekar och mönster för att sätta ihop en härlig kollektion. Du kan hitta några riktigt bra uppsättningar matchande ramar som är länkade av olika likheter samtidigt som de står ut som enskilda bitar.

Dessa collage bildramar låter dig vända en vägg eller en del av en vägg till ett iögonfallande galleri. Du kan använda denna enkla designstrategi i stort sett alla rum i huset. Idén passar utrymmen som hemkontor, matsal eller vardagsrum men kan även anpassas till andra typer av utrymmen.

Det finns många olika och intressanta sätt att visa collage av bildramar eller för att skapa gallerier av bilder på en vägg. Du kan ordna dem så att de inte riktigt röra varandra och bara få dem att se ut som en samling eller du kan juxtapose dem på alla sätt.

Det finns några standard bildramstorlekar att välja mellan, den mest använda är förmodligen medelstor 16 "vid 20" storlek. Men det finns många sätt att använda större ramar för att skapa intressanta skärmar. Till exempel, prova en ledig bildskärm med hjälp av stift eller tråd och minisnålar.

Om du vill ha fokus på bilderna eller bilderna som du vill visa och inte ramarna själva, kanske du vill välja något väldigt enkelt eller minimalistiskt. Dessa slanka metallramar är ganska bra för jobbet.

Här är ett annat exempel på hur du kan uppnå ett minimalistiskt utseende samtidigt som både ramarna och bilderna sticker ut på snygga och vackra sätt. Den svarta och vita kombinationen är elegant och alltid elegant, så du kan använda det till din fördel i kombination med rena och enkla linjer och former.

En annan strategi som du kan använda när du dekorerar med bildramar eller skugglådor i detta fall är att använda ramar som matchar väggen bakom dem. Då kan båda dela samma färg och på så sätt ramar ramarna in medan innehållet kommer att sticka ut.

Dekorera med metallfärger om du föredrar ett modernt utseende som ser glamoröst och lyxigt ut. Använd toner av koppar och guld och håll designen enkla och rätta. Dessutom kan du även använda denna strategi för att lägga till en liten industriell charm till inredningen.

Om du har en eklektisk stil kan du spela med olika olika mönster, storlekar, former, färg och material för att skapa en unik samling vackra bildramar. Vissa serier erbjuder redan detta, som består av unika mönster som delar i gemensamma små detaljer.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: