Pittoresk Barnförlängning i Frankrike av PPA Architects

Pittoresk Barnförlängning i Frankrike av PPA Architects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Arkitektteamet av PPA arbetade på rekonstruktionen av en gammal ladugård i höglandet Hautes-Pyrénées, Frankrike. Resultatet är ett välkomnande rustikt tillflyktsort med uppskattning för den lokala traditionen: "Vårt syfte var att lägga till en förlängning till befintlig ladugårdskonvertering, skapa nya bostadsutrymmen (ett gästrum och ett flerfunktionsrum), tillsammans med ett nyttutrymme och garage. Extensionsprojektets specificitet är förankrad både i karaktären av dess naturliga och den befintliga byggnadens karaktär och skapar en dubbel bindning både vad gäller typologi och design. Förlängningen placerades i den södra delen av platsen, på lika villkor med ladan och glider lätt i det naturligt utgrävda läget av landet”. Med en mycket original fasad definierad av glas och stockar kombinerar tillsatsen ursprungligen råvaror som sten och trä, med en minimalistisk och modern design. Hur skulle du kommentera utseendet på detta semesterhus?