Pigeon Roost förvandlades till Mini Loft

Pigeon Roost förvandlades till Mini Loft
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Med lite fantasi och med nödvändiga resurser kan du komma med geniala idéer för ditt hem. Du kan ha ett hus på en båt, ett hus i träden, ett öppet hus, ett hus på en fabrik och i det här fallet ett hus i en duvaavverkning. Detta hus har ett mycket ovanligt utseende. Det berodde på att det ursprungligen var en duvaavverkning.

Den 360 kvadratfotiga strukturen brukade vara en duva och det blev övergiven och det började försämras. Platsen var dock härlig och strukturen var fortfarande redbar. Ägarna till det som nu är ett härligt hem bestämde sig för att starta ett renoveringsprojekt. De hade stora planer för denna struktur. De ville renovera det men också att förvandla det och att helt ändra sin funktion. Duvorna var på väg att bli ett familjehem och inte för en familj av duvor.

MoreINSPIRATION
  • Vattentornet gick in i ett hem
  • Roost White Owl Lampa
  • Gammal oljeväxling förvandlades till familjehus med bakgårdssamling

Formen och exteriördesignen bevarades. Naturligtvis måste vissa saker ändras för att göra platsen livlig. Utsidan var målade grå och ett yttre trapphus sattes för att ge tillgång till övre våningen. Strukturen var relativt lång men med sin ursprungliga funktion hade den bara en nivå. Efter renoveringen som förändrats. Byggnaden omvandlades till en liten men härlig mini loft. Köket och badrummet är mycket små men övergripande är hemmet charmigt och inspirerande. {Hittade på dwell}.