Rosa vardagsrum

Rosa vardagsrum
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag vet inte vem som uppfann regeln att alla tjejer ska ha rosa och alla pojkar är blåa, men jag håller inte med. Jag tycker att alla borde ha på sig de färger de tycker om, oavsett kön. OK, jag erkänner den enda färgen som jag inte skulle rekommendera för en pojke är rosa, men jag har inga restriktioner för resten. Men många flickor är helt enkelt galna på rosa och de skulle inte ha någon annan färg förutom rosa.

Så blir de tonåringar och de berättar för sina föräldrar att de vill ha sitt sovrum eller ens vardagsrummet målade och dekorerade endast i rosa. Även när de växer upp och blir vuxna, har de fortfarande vissa påminnelser och designar sina vardagsrum rosa. Jag tror inte att det här är nödvändigtvis en dålig sak, så länge som de har en gräns och en balans och inte överdriver.

MoreINSPIRATION
  • Lila vardagsrumsdesign
  • Varför ska jag måla mitt vardagsrum gul?
  • Rosa soffor: En oväntad färgkontakt i vardagsrummet

Jag menar att den första regeln är att vara rimlig och inte täcka hela vardagsrummet endast i rosa. För mycket rosa kan vara illamående. Om du kombinerar den med vit till exempel kommer effekten att bli mycket mer smakfull och du kommer att ha ett modernt väldesignat vardagsrum. Men om du väljer allt från fåtöljstolar och gardiner till färgen på blommor och kuddar och möblerna, blir resultatet mer sannolikt en katastrof än en framgång i god smak.

Den här väl utformade och fina soffan är den perfekta kombinationen mellan rosa och vit och det har till och med ett blommigt mönster för att vara mindre monotont. Även om det inte är för fullt av mönster och modeller. Enkel design uttrycker god smak.

Och håll det också blekt, särskilt när det gäller väggar. Vardagsrummet är inte ditt sovrum där du kan bli galen och måla väggarna i vilken färg du vill ha. Här måste du låta alla människor i huset känna sig fina och bekväma. Så mycket ljusa nyanser av rosa är en bra idé, särskilt i kombination med vita gardiner och kanske några ljusbruna möbler och matta. Om du är en mer vågad person eller en mer passionerad tjej, visa den genom att lägga till några enkla detaljer som två livligt rosa kuddar .