Spela sängar för lekfullt barnrum design av Paidi

Spela sängar för lekfullt barnrum design av Paidi
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett lekrum kan vara en av de roligaste rummen i huset för att dekorera. Var annars kan whimsy styra förutom i ett rum som är avsatt för ingenting men roligt? Ljusa färger och olika texturer hjälper till att göra rummet pop och göra det intressant att till och med det yngsta barnet.

Eftersom det här är ett rum där små barn kommer att spendera mycket tid, är det viktigt att även ha säkerhet i åtanke. Även om resten av ditt hem har trägolv är detta ett rum där en tjock mjukt matta är ett måste. Uppgradera till den bästa kudden som din budget tillåter. På det sättet, om din lilla spelar ett spill medan du spelar, kommer hon ha något mjukt att bryta hösten.

Tyska företaget Paidi kan hjälpa dig att förse ditt barnrum och göra det funktionellt och trevligt. Dessa sängar kan användas inte bara för att sova men också ha en mycket rolig tid där. Med dem kan du organisera många spel för dig barn även i ett ganska litet rum. Det finns modeller för pojkar som för flickor, och alla har färska färgkombinationer och ser väldigt attraktiva ut. Paidi webbplats

MoreINSPIRATION
  • Barnrumssängar efter livstid
  • Fräscha barnrumsdesign med enkelsängar
  • Rumsdesign för barn av Sergi