Vita balkongmöbler

Vita balkongmöbler
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De flesta bor i hus, oavsett om de bor i en stad, by eller stad. Det finns dock gott om mig själv, som bor i lägenheter. Men vi försöker vårt bästa för att göra denna lägenhet till ett trevligt hem. Så när sommaren kommer och vädret är bra går vi på terrassen eller på balkongen istället för att gå i trädgården. Det är en tvång som människor måste komma ut när det är bra och andas frisk luft.

Lyckligtvis är min balkong stor nog, så det tjänar många ändamål, så jag vände hälften av det till mitt eget reträtt, ett hörn där jag kan koppla av och läsa eller ta en kopp te medan du beundrar solnedgången. Naturligtvis behövde jag några möbler för detta och det bästa valet var utomhusmöblerna. Detta Vita balkongmöbler är stor och det ger dig också känslan av att balkongen är större än den är.

MoreINSPIRATION
  • Möbler för en liten balkong
  • Sight-Sculptural Balkong Möbler av Tim Kerp
  • Varför Wicker Patio Furniture är det bästa valet för dina utomhusbehov

Men det är nog en bra idé att lagra den under ett omslag när vintern kommer. Den är robust och kan stödja vad du än kan placera på bordsskivan, men det är också ganska lätt, så det är lätt att bära och flytta från en plats till en annan. Den är tillverkad i Kina och tillgänglig för $ 149 från CB2.