Pretty and Youthful Playroom Färgscheman

Pretty and Youthful Playroom Färgscheman
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Har du extra utrymme för att skapa ett roligt och livligt lekrum för att dina barn ska njuta? Bara för att rummet kan vara en röra hela veckan, betyder inte att det inte kan vara snyggt och fullt av ungdomligt äventyr. Vi har rundat upp 10 av våra favorit lekrumsfärgscheman som kan hjälpa till att inspirera dig att hoppa börja dekorera!

1. Primär överbelastning.

Primärfärger är kända för att stimulera sinnena och vara bra för ett barns syn och hjärnutveckling. Varför inte skapa ett roligt och randigt lekrum med det i åtanke? Ser inte detta utrymme inte bara ut som ett bra äventyr, men också elegant?

2. Blå, Röd & Gul.

Jag är ett stort fan av blåtoner, från pulver till kricka, kontrasterad av en vallmo röd - speciellt i en sådan ungdomlig och levande miljö. Lägg till lite gul för lite sol och du har en träff!

3. Mjuka gröna.

En mjukgrön är närande och uppfriskande, vilket är det perfekta sättet att inspirera. Lägg till några pops av de klassiska primära färgerna och du har ett annat bra val i lekfull dekoration.

4. Svart, Gul, Vit & Rosa.

Det är lite spetsigt, lite hipster och fortfarande lite feminint i stil. Vi älskar den unika och oväntade väsen i denna sassy kombination.

5. Pastellfärger.

MoreINSPIRATION
  • 15 Ungdomsfulla sovrumsfärgscheman - vad som fungerar och varför
  • 20 Fantastiska sovrumsfärgscheman
  • Alltid snygga, klassiska färgkombinationer

Från seafoam till ljusare blå toner har denna playrooom en lugn och lugnande essens. Perfekt för en tupplur på eftermiddagen läser man på morgonen och gör tisdagskvällar före middagen.

6. Lavendel, Fuchsia & Aqua.

Prata om en utanför boxens färgtrio för lekrumsinredning! Men det betyder inte att det inte fungerar och ser charmigt och bedårande när det är klart. Vi älskar den främmande och sagolika essensen.

7. Classic Black, Red & White.

Svart, rött och vitt är klassiskt och tidlöst, antingen i mode eller inredning, så det går definitivt att arbeta med det temat för lekrummet, speciellt för cirkus eller teatertema!

8. Maskulin Blå & Gul.

Ett annat unikt tag på en "pojkvänns" lekrum skulle vara att lägga till blå och gul tillsammans. Naturligtvis kan du ha röd eller grön accent, men det här huvudtematet kommer att bidra till att mjukna och slappna av

9. Vintage Cream & Coral.

Vi älskar denna inspirerande lekrum med vintage, delikat stil. Cremen skapar en sådan vacker grund och vallmo röd och korall hjälper till att förbättra en livlig atmosfär.

10. Mestadels vita.

Tänk på att tänka utanför det vanliga. Detta mest vita, skarpa lekrum har allt som behövs för roligt och allt som behövs för en ljus uppfriskning.