Enkel Pom-Pom Basket gör det själv

Enkel Pom-Pom Basket gör det själv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna pom-pom korg var en rolig en att göra och definitivt en DIY som någon kan göra. Allt du behöver är lite garn och en korg och du är bra att gå! Jag har sett pom-poms på korgar i butiker och går alltid bort från dem eftersom priset är löjligt. Men nu kan jag göra så många som jag vill med den här enkla DIY! Jag måste bara hitta en plats för att sätta dem alla ...

Jag älskar utseendet att ha en växt i en korg. Att lägga till några pom-poms till den korg gör det bara roligare! Jag kommer definitivt att göra en annan av dessa korgar för att plantera en stor växt in! Fortsätt läsa nedan för att få reda på hur man gör den här enkla pom-pom-korgen gör det själv!

material:

  • Garn i färg eller färger efter eget val
  • Gaffel
  • Sax
  • Lim pistol
  • Korg

Hur man gör en pom-pom-korg:

Börja med att göra några enkla pom-poms till din korg. För att göra detta ta din gaffel och linda ditt garn runt omkring 15-30 gånger. Antalet gånger du viklar runt gaffeln gör din pom-pom tjockare och fylligare. Men om ditt garn är tjockt, skulle jag föreslå att det skulle läggas runt gaffeln mindre. Ju större din gaffel är, desto större blir din pom-pom, så om du vill ha en stor pom-pom väljer du en större gaffel.

När du har viklat ditt garn runt gaffeln önskad mängd gånger, dra försiktigt garnbollen från gaffeln. Ta en annan bit av garn och binda det tätt runt mitten av garnbollen.

MoreINSPIRATION
  • DIY Garn Pom Pom Basket
  • Färgglada May Day DIY presentkorg
  • DIY Paint-Dipped Rope Basket

Med din sax skära öglorna i garnet i hälften. Gör detta på båda sidor om bollen. Försiktig att inte leka med din pom-pom för mycket som de kan bryta. Jag rensade upp några särskilt långa bitar och lämnade det som det var.

Obs! Om du vill ha pom-poms med olika färger kan du lägga i två olika färgade garn runt din gaffel.När du har gjort flera pom-poms, ta tag i limpistolen och lägg en liten bit lim i mitten av pom-pom. Stick det snabbt på din korg. Upprepa denna process tills hela din korg är täckt.

Se, sa jag inte om att den här pom-pom-korg var super lätt att göra ?? Jag gotcha tjej (eller pojke)! Var noga med att stifta eller dela det här inlägget med någon du tycker skulle tycka om att göra en pom-pom-korg!