100 Poolhus att vara stolta över och inspirerad av

100 Poolhus att vara stolta över och inspirerad av
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Poolhus var en gång ansedd som en lyx, endast den mest inflytelserika och de rikaste hade råd. Men saker förändras och just nu med ett poolhus verkar inte som en sådan extravagans. Ändå är det något att vara stolt över och imponerad av, speciellt om den övergripande designen är någonstans nära de exempel vi har förberett för dig idag.

Villa Origami är ett residens byggt på Mallorca, Spanien, med en modern och sofistikerad design. Det slutfördes 2014 och det har en pool som löper längs trädäcket framför bostaden. Designen fortsätter sedan med en grön gräsmatta och en liten trädgård. För att klara av den sluttande platsen höjde arkitekterna framsidan av huset och utformade en skulpturell trappa som leder upp till ett skyddat utomhusloundsutrymme.

Mallorca är också hemma för ett annat modernt poolhus. Den här är designad av Andreas Hummel Architekt och sitter på ett område på 12,60 m², på en plats i västkusten Santa Ponsa. Huset är L-formigt och dess intilliggande ytterväggar skyddar en stor swimmingpool som täcker nästan hela bakgården.

Arkitekt David Barr utformade en förlängning för en bostad i Claremont, Australien. Förlängningen slutfördes 2016 och fungerar som ett modernt tillägg längs en stor pool. Det platta taket som ansluter det till huvudbyggnaden sträcker sig för att bilda ett skyddat utomhusområde som fördubblas som en poolside lounge. Förlängningen fortsätter in i trädgården och avgränsar gården, gräsmattan, uteservering och pool.

Lap pooler är ett bra alternativ när platsen på platsen är begränsad. Ett intressant exempel i den meningen är den moderna bungalow utformad av HYLA Architects i Singapore. Arkitekterna var tvungna att ombygga och omorganisera ett parhus. Rundpoolen går längs det inre sociala området. Glidande glasväggar skiljer de två funktionerna och tar utomhus i.

Vem behöver en pool när ditt hus ligger så nära vattnet, eller hur? Inte exakt. The Picture Frame House designad av DSDG Inc. Architects har både utsikt över vattnet och en pool. Poolen är skyddad mellan huset och en grön vägg kantad med träd. När du inte kopplar av vid poolen kan ägarna gå ut på terrassen som svävar över vattnet.

Poolens form är avsedd att framkalla naturens charm och skapa en zen och avkopplande atmosfär på utomhusdäcket. En liten trädgård liknar en liknande form och de två kompletterar varandra. Vi pratar om en modern villa i Bordighera, Italien. Det var designat av NG - Studio och det imponerar med sin raffinerade balans mellan naturlig skönhet och sofistikerad arkitektur.

Den privata bostaden i Florida är utformad för att vara solig, glad och avkopplande, och är eklektisk och vacker på mer än ett sätt. Den stora poolen som upptar en stor del av bakgården är flankerad av en grön gräsmatta och en terrass som slingrar runt sidorna. Utrymmena är stora och många och inredningen är kopplad till dem genom glaserade fasader. Huset är designat av Enrique Fieldman.

Vilket bättre sätt att betona en vacker utsikt över en dal än med en oändlighetspool eller ett upphängt däck med utsikt över panoramautsikt och introducera användaren i naturens hjärta och allt runt dem? Caramel Architekten utformade detta underbara privata hem 2015. Det ligger i Linz, Österrike och det är ett underbart poolhus.

Det finns många olika typer av hus med pooler. Anslutningen mellan poolen och huset kan göras på olika sätt. Atelier 111 utformade ett familjehem i Tjeckien som inte har inuti utrymmen som öppnar direkt på poolområdet. Poolen är placerad ett stycke bort från interiören, med ett trädäck som förbinder det med glasdörren.

För det mesta tjänar ett däck eller en terrass som en buffert mellan poolen och inuti utrymmena. Det är fallet med denna bostad i Kalifornien. Den är designad av Fieldman Architecture och byggdes kring ett stort ekträd. Huset ligger på en sluttning och poolen har utsikt över dalen och skogen, som skuggas av de träd som växer i närheten.

Inomhus- och utomhusytorna är mycket väldefinierade när det gäller det moderna familjehemmet som byggdes av Fabrizia Frezza i Rom, Italien. Projektet heter Villa Olgiata, inspirerad av platsen. En rektangulär simbassäng är kärnan i de utomhusmiljöerna. Lounge stolar och paraplyer är anordnade på gräsmattan till höger och vänster sida och ett täckt bostadsutrymme placeras på baksidan av gården.

Till skillnad från det moderna familjehemmet, designat av Jarchitecture i Victoria, har Australien en mycket stark koppling mellan sina inomhus- och utomhusområden. Poolen ligger inbäddat mellan däck och husets yttervägg. Den terrasserade designen placerar olika funktioner och funktioner på olika nivåer, vilket ger varje egen en unik karaktär och skiljer dem från varandra.

Villa N av Giordano Hadamik Architects är delvis inbyggd i backen, med två underjordiska volymer. Den här designstrategin indirekt gjorde att utomhusytorna stod ut mer. Simbassängen är till exempel helt iögonfallande. Den är inbäddad i en förhöjd plattform som utjämnar det sluttande landet.

Beslutet att höja poolen istället för att bädda in det i marken är intressant för detta moderna hem i Melbourne, Australien.Bostaden slutfördes 2016 av Austin Maynard Architects. Poolen är L-formad och följer husets arkitektur och det klädd i trä precis som byggnaden.

Infinity poolen är den perfekta platsen för att beundra den vidsträckta vattendynen som utvecklas framför detta fantastiska hem i Chile. Huset heter Casa Paravicini och designades av Cristian Hrdalo 2014. Poolen sitter i fortsättningen av ett trädäck och ligger uppe över ett andra nedre däck.

Den sluttande platsen på vilken Ledgewood Residence byggdes tillät arkitekterna att utveckla en informell tre-våningsdesign. I poolplanen ingår en rad däck och terrasser kopplade med trappor och en dramatisk dubbelhöjd foajé. Poolen ligger på baksidan och kompletteras av ett trädäck och en grön gräsmatta. Alla inuti utrymmen som har utsikt över detta område har fullhöjd fönster. Detta var ett projekt av LDa Architecture & Interiors och huset ligger i Weston, Massachusetts.

Villa Mistral är ett fantastiskt projekt av Mercurio Design Lab. Beläget i Singapore, är bostaden en strandnära fastighet med djärv, samtida arkitektur. En upphöjd pool förbises av den sluttande fasaden som ser ut att se ner på den. Olika vinklar, rena linjer och spännande former gör huset ständigt och eftersom de närliggande bostäderna inte är så tråkiga, antingen integreras det faktiskt här mycket bra.

Detta moderna hem slutfördes 2012 av Raulino Silva Arquitecto. Det är ett privat hem i Vila do Conde, Portugal. Det lokala landskapet, exponeringen av solljus och sluttande terräng analyserades noga innan designen skapades. Resultatet var ett minimalistiskt och skulpturellt hus med ett öppet däck på baksidan kopplad till en pool, alla skyddade av privet häckar.

Med utsikt över en sjö vid framsidan och en stor pool på baksidan, är detta boende nära kopplat till omgivningen. Det gröna taket, träklädda fasaden och levande väggar är andra element som stöder denna idé. Projektet heter Casa Enseada och designades av Arquitetura Nacional i Xangri-La, Brasilien.

Beläget i Omaha, Nya Zeeland, är detta moderna residens designad av arkitekten Julian Guthrie. Den har en av de pool hus design som inspirerar genom enkelhet. Det var utformat för att fungera som ett rymligt fritidshus med stora gästområden och gott om nöjesrum. Poolen kommer som en förlängning av däck och gräsmatta.

Vanligtvis ligger poolen på marknivå men varje gång kommer vi över en ovanlig design som har en takpool. Ett sådant fall är Villa La Madone designad av A2CM i samarbete med Ceschia e Mentil Architetti Associati. Huset ligger i Frankrike och byggdes här 2013. Det har en skulpturell form med tak på taket delvis av gräs och växter och delvis av en pool.

Den plats där detta hem i Malvern byggdes var ganska litet så att man klämde en stor pool och en rymlig bostad på den var en riktig utmaning. För att maximera båda dessa element byggde arkitekterna på Robson Rak poolen längs kanterna av huset utan buffertar mellan. Poolens zigzag kant fortsätter sedan i en rak linje i bakgården. De klara sidorna gör inredningen synlig vilket ger poolen ett futuristiskt utseende.

Detta är Casa T, ett hus designat av Studio Arquitectos i Tulum, Mexiko. Huset har en lap pool som löper längs ena sidan av huset, sitter intill sovrum och badrum. Det kan nås direkt från rummen men också från utsidan, som ligger vid slutet av en trädgårds gångväg. Poolen är delvis täckt av bostadets cantilevered övre våning.

AA House har en riktigt elegant och elegant inredning, och matchar externa funktioner. En stor swimmingpool sitter vid slutet av trädgården. En gräsmatta med fyrkantiga stenplattor kopplar den till ett täckt socialt område med bekväma stolar, soffor och ett matbord. Poolen själv har en grund lounge område i ena änden, perfekt för att njuta av solen medan du är nära vattnet. Huset är designat av Pascali Semerdjian Architects.

De flesta simbassänger är rektangulära men inte den av Trousdale Estates moderna hem designad av Dennis Gibbens Architects. Denna skulpturala bostad ligger i Beverly Hills, Kalifornien och dess pool har en intressant form med ovala linjer och ett organiskt och ändå väldefinierat utseende. Det är omgivet av ett stort skrivbord med bekväma sittplatser och en har ett upphöjt bubbelbad inbyggt i det.

Som vattnet i poolen återspeglas i takets kanter av detta moderna hem i Victoria, Australien, skapas en vacker visuell effekt. Effekten belyses av glasdörrarna och paneler som gör att hela bakgården verkar större. Bostaden designades av InForm och projektet slutfördes 2015.

Byggd för att spolas med trädäck som omger sig runt den, upptar poolen för Terravillehuset ungefär hälften av bakgårdsutrymmet, vilket ger tillräckligt med utrymme för en härlig trädgård eller i detta fall en grön gräsmatta. Huset är designat av AT Arquitetura och ligger i Brasil, på en plats som mäter 350 kvadratmeter.

Denna underbara reträtt finns i Maryland, USA. Det är en privat bostad designad av Robert Gurney Architect och dess bottenvåning fungerar som kontor. Som ett resultat höjdes poolen för att vara intill de sociala utrymmena. De diskuterar med varandra genom fullhöjd glasfönster och ett trädäck som matchar taket på bostaden. Poolen är upptagen och erbjuder panoramautsikt över den omgivande skogen.

The A'tolan House designat av Create + Think-studion är omgiven av många stenar och vegetation. Det ligger i Taiwan, nära Stilla havet, i en sluttande plats.I botten av fastigheten finns en V-formad pool intill ett stort trädäck. Därifrån är huset terrasserat och har ett andra däck med utsikt över poolen och havet bortom.

Sekretess var mycket viktigt när det gäller Elizabeth II Residence designad av Bates Masi Architects. Interiören är isolerad från byns ljud och solida väggar erbjuder också mycket privatliv. Men medan de inre utrymmena är inslagna i ett skal är bakgården väldigt öppen. Den har en pool med ett litet däck och inte mycket annat, omgiven av en enkel grön gräsmatta. Huset ligger i Amagansett, New York.

Casa R & D är ett residens i Brasilia, Brasilien. Det designades och byggdes här 2014 av Esquadra | Yi. Platsen är upptagen av en enstegsbyggnad där social- och serviceområdena ligger på baksidan av fastigheten finns en tvåvåningsbyggnad som rymmer fem sovrum, en studie och ett vardagsrum. De två är placerade vinkelrätt och de skyddar en L-formad pool som omsluter en stor planter.

Glidande glasdörrar ansluter Peters Paths sovrums sovrum till en bakgård och en swimmingpool. Huset ligger i East Hampton, New York. Den designades av Bruce D. Nagel 2006. Poolen är flankerad på ena sidan av en grön gräsmatta möblerad med solstolar och paraplyer.

Huset och poolen är två separata områden när det gäller Vineyard Farm House av Charles Rose Architects. Bostaden ligger i Massachusetts, USA. Det tjänar som en familjens fritidshus och den har avlägsen utsikt över Atlanten. Ett tak däck utformades för att dessa åsikter kan beundras. Det har utsikt över poolen.

En stor infinitypool expanderar bortom det öppna vattnet i Vita huset, en bostad designad av Studio MK27 och färdigställd 2014. Huset ligger i Sao Sebastiao, i Brasilien och är omgivet av frodigt grönska. En av de definierande dragen i sin design är serien av gittermurar som svänger och är öppna för att ansluta den inre matsalen till trädgården.

Byggd på en mild sluttning, det fantastiska huset designat av Swatt | Miers Architects har alla man kan drömma om. De rymliga och vackra interiörytorna kompletteras av stora utomhusområden och en lång simbassäng längs ett trädäck. Höjdfönster och glasväggar minimerar hindren mellan inomhus och utomhus, vilket gör övergången jämn och naturlig.

Tät vegetation och fantastisk utsikt är de saker som inspirerade Villa Padma designers att höja bostaden och lägga större vikt vid de övre nivåerna och utomhusfunktionerna. Det är därför skötbadet inte ligger på marknivå och varför det verkar finnas ett överväldigande stort utomhusområde organiserat på däck och terrasser. Villan ligger i Phuket, Thailand.

AP House är en vacker stenstruktur byggd i Sondrio, Italien av Rocco Borromini. Den slutfördes 2015, även om dess design talar om en annan era. Utsidan är klädd i sten och det ger huset ett medeltida utseende. Inredningen är dock modern och mysig. Utrymmena är organiserade runt en innergård, som i mitten har en liten pool som mer noggrant kan beskrivas som en damm.

En härlig zen trädgård och en serie gamla träd skapar en mycket avkopplande och trevlig atmosfär, vilket tyder på att det måste vara detsamma inom detta vackra hus vi hittade i Katalonien, Spanien. Bostaden var designad av Costa Calsamiglia Arquitecte och det heter Thomsen House. Trädgården erbjuder en fin utsikt på framsidan av huset medan en pool och en utomhus matsal upptar baksidan av platsen.

Detta är ett hus som bara har en våning. Den enda våningens moderna bostad designades av Josep Camps och Olga Felip och heter Villa Sifera. Det finns i Katalonien, Spanien. Sovrummen är direkt anslutna till en stor utomhus däck och en infinity pool och vissa har också utsikt över trädgården. Små gårdar spridas över hela bostaden och tar utomhus i.

Den plats där Cove 6 bostad byggdes är drömlik och utsökt, främst på grund av den fantastiska havsutsikt som den erbjuder. Fritidshuset är konstruerat av SAOTA Architects i västra Kap-provinsen i Sydafrika. När havet expanderar framför huset, mjuka kullar och backar vika överallt runt den.

Arkitekturstudio Kobi Karp utformade en underbar tropisk reträtt i Miami, Florida. Floating Eaves Residence har precis rätt mängd öppna ytor och mysiga och bekväma inomhusområden. Det har också en stor swimmingpool med ett L-format trä däck omsluter sig. Detta är en strandnära fastighet som fullt ut tillgodoser sin plats.

År 2011 slutförde Wunschhaus Architektur ett modernt privatboende i Hinterbruhl, Österrike. Bostaden har en minimalistisk och skulpturell design och ligger inbäddat mellan täta träd och en skog med underbar utsikt. Huset är uppfostrat för att klara av den sluttande terrängen. Poolen höjdes också för att komma till samma nivå som trädäcket.

Utomhusområdet är nästan lika stort som alla inomhusutrymmen kombineras. Vi pratar om House JJ, en bostad designad av Obra Arquitetos i Sao Paulo. Den sitter på en brant plats vilket innebär att entrén och huvudområdena faktiskt ligger på översta våningen. det är också där poolen sitter, kompletteras med ett mycket stort däck. Härifrån är utsikten över dalen fantastisk.

Det är lite konstigt att se en simbassäng som har en så ovanlig form. Det är nästan som om det böjer sig för att passa på däck. Men mönster som den här är de som sticker ut. Denna pool utformades för Edwin Residence, ett privat hem i Los Angeles, Kalifornien. Det är ett projekt som avslutades 2015 av ANDstudio som faktiskt var tvungen att renovera hela fastigheten för att ge den en modern uppdatering.

Beläget på ett litet hörnplot, vid mötesplatsen i två gator, är White Curbes House omgivet av familjehem och lägenhetsbyggnader och på ett sätt är det upp till att övergången emellan dem. Det var ett projekt av at26 arkitektur och design. På baksidan har det långsträckta huset ett litet och konstigt format varv med tillräckligt med utrymme för en liten pool och ett däck.

Det verkar som att Country House som MIDE architetti renoverades 2015 är verkligen ett poolhus. Beläget i Lucca, Italien, har huset en mycket stor pool med en liten bilaga, tillräckligt stor för att inkludera en sovrumsvit. Poolen var utformad för att blanda in med landskapet, bevara de gamla olivträden och integrera dem i däcken.

Samtida och traditionell arkitektur kombineras på ett elegant och balanserat sätt och resultatet av den processen är Musk Creek Flinders residence, ett hus renoverat av Canny Architecture. Dess traditionella yttre skal och moderna interiörer är färdiga med en rektangulär pool på baksidan. Det är inramat av ett lågt staket och några små träd och planteringar.

Att det är byggt på en brant sluttning har mycket att göra med utformningen och organisationen av detta moderna hus i Vancouver, Kanada. Huset erbjuder panoramautsikt över omgivningen och dess inre utrymmen balanseras av ett mycket stort utomhusutrymme som också inkluderar en pool bland trädtopparna. Detta var ett projekt av BattersbyHowat Architects.

Poolen är en mycket vacker inslag i Cove Residence. Huset byggdes i Hamptons, New York av Stelle Lomont Rouhani Architects. Det har organiserats i två volymer separerade av en hall i mitten. På baksidan byggs ett trädäck runt poolen och fortsätter att bilda en stig som leder ner till vattnet.

MoreINSPIRATION
  • Samtida drömhus med pool
  • 7 fantastiska pool hus
  • Coola konkreta uteplatsdesigner och husen de kompletterar

Detta vackra hus är resultatet av samarbetet mellan Czarl Architects och Mink Architects, två studior som arbetade tillsammans för att skapa en design för ett hem där tre generationer bekvämt kan leva under samma tak. Huset har glaserade väggar som öppnar det för utomhus och cantilevered volymer som skyddar en pool snygg inramad av en trä däck.

Klienterna som begärde detta moderna residens ville att det skulle vara centrerat runt ett stort öppet utrymme som skulle kunna avnjutas året runt. Som ett resultat skapade DADA & Partners en design som är organiserad runt en pool och dess intilliggande utrymmen. Huset ligger i New Delhi, Indien och fungerar som en tropisk reträtt idealisk för underhållning och avkoppling.

Du kan komma över detta ovanliga hus i Bulgarien. Det byggdes här 2015 av I / O Architects. Ett skyddande skal av gabion väggar delvis skyddar inredningen som bara är skild från den vackra utsikten av en rad tydliga glasväggar. Övre våningen stiger över resten och ser över poolen på baksidan.

Villa K är ett hus som använder sin plats på ett mycket intressant sätt. Den sluttande platsen där den står står i en clearing omgiven av skogar. Den något höjda däck sitter parallellt med det platta taket och en lampbassäng är byggd vinkelrätt mot huset, inbäddad i lutningen och delvis cantilevered över dalen. Detta fantastiska hus ligger i Thuringia, Tyskland och designades av Paul de Ruiter Architects.

Arkitekt Marlon Blackwell fann ett enkelt och effektivt sätt att erbjuda dessa kunder både en hel del privatliv och ett sätt att ansluta till utomhus. Srygley Pool House har en sluten fasad på framsidan. Bottenvåningen blir helt öppen på baksidan, med en glaserad fasad som vetter mot poolen och trädgården. Detta är en bostad som ligger i Springdale, Arizona.

Ursprungligen byggdes på 1980-talet, var detta hus ändrat och uppdaterat flera gånger och för en tid sedan ändrades en stor renovering nästan helt. Många originalfunktioner var bevarade och används i den nya designen. Huset ser nu väldigt snyggt ut, modernt och lyxigt, särskilt på natten när poolen tänds och gården blir ett magiskt utrymme. Renoveringen av Dalkeith Residence var ett projekt av Hillam Architects.

En intressant omvandling skedde också i fallet med Stepping House av Bower Architecture. En del av huset går tillbaka till 1960-talet. Efter några nya tillägg ändras hela skalan och strukturen och nu är arkitektur och landskap synkroniserade mer än någonsin. Huset blev så småningom U-format, organiserat kring ett centralt utomhusutrymme som är en blandning mellan en pool, ett trädäck och en liten trädgård.

Noggrant staplade stenar hjälper det här moderna huset att blandas i landskapet. Villa Majesty är ett fritidshus beläget i Ibiza, Spanien. Den har sju sovrum och en spektakulär utsikt över havet. Oändligheten poolen är nedsänkt i den vidsträckta havsutsikten, blir en del av det hela. Loungen däck markerar det och definierar omkretsen.

Detta är faktiskt ett hotell som nyligen renoverades av A31 Architecture. Du kan hitta den på Ios-ön Grekland. Det heter Relux Ios Hotel och det har blivit omdesignat för att se färskt, modernt och avslappet utan att förlora sin sofistikering. De volymer som huset sviterna är organiserade runt en geometrisk pool på en lägre nivå.

Listan fortsätter med en serie av fem vackra villor som har utsikt över Hebil Bay i Bodrum, Turkiet. Projektet är känt som Hebill 157 Houses och kompletterades av Aytac Architects. Villorna är skulpturala, med rena och geometriska mönster och oändlighetspooler som sträcker sig mot bukten. Poolen och jacuzzin är anslutna med trädäck.

Efter att ha blivit omformad av Stelle Lomont Rouhani Architects, blev denna vackra kuststuga bättre kopplad till omgivningen, utsikten och landskapet. Anslutningen mellan inomhus och utomhus är nästan sömlös. En infinity pool placeras mellan huset och bukten och betonar anslutningen till omgivningen ännu mer.

Poolhuset du ser här brukade vara ett rustikt hus i Capezzano Pianore, Italien. Det omvandlades till ett pensionat 2013 av arkitekten Marco Innocenti. Inredningen moderniserades men mycket av den ursprungliga charmen var bevarad. Poolen vardagsrummet är kanske den vackraste attraktionen, omgiven av vegetation och njuter av både privatliv och trevlig utsikt.

År 2015 slutfördes Sobreiras Alentejo Country Hotel. Det var ett projekt av Future Architecture Thinking och ligger i Grandola, Portugal. Grupper av små och sammanlänkade villor är placerade i en lång rad så att var och en kan ha vidsträckt utsikt och privatliv. En av grupperna har också en lägre nivå och en pool med ett stort däck. Detta skulle vara huvudbyggnaden.

Det vi älskar mest om Kloof Road House är inte den arkitektoniska inredningen, den snygga inredningen eller den moderna poolen, även om de är alla underbara och intressanta. Vi hittar dammen som är delvis upphängd ovanför poolen och har en genomskinlig sida för att vara extremt vacker och intressant. Huset är beläget i Johannesburg, Sydafrika och det har nyligen förlängts av Nico van der Meulen Architects.

De flesta fritidshus och till och med fast bostäder har en stark koppling till omgivningen och många av dem som har pooler gör vattnet till ett viktigt element i sin design och struktur. Thao Dien House är designad av MM ++ Architects. Beläget i Ho Chi Minh, Vietnam, har huset en expansiv pool som omger ett stort trädäck och upptar de flesta bakgården.

Tekniskt sett skulle det förmodligen vara lättare att bygga upp poolen i marken eller att jämföra den till bottenvåningen. Emellertid kan en imponerande panoramautsikt bättre beundras från en högre nivå. Den cantilevered poolen byggd av Arqui + Arquitectura för Casa Vale Do Lobo i södra Portugal erbjuder en imponerande utsikt över omgivningen plus det ser också coolt ut och imponerande.

Vattenfallet är en funktion som gör poolen av House The stand out. Bostaden var ett projekt av Nico van der Meulen Architects och ligger i Sydafrika. Designen är skulpturell och imponerande, med stora bågar och kolonner och en stor terrass som skyddar bottenvåningen bostadsområde vid poolen.

Huset du ser här är ganska imponerande och det är delvis för att det är uppväxt på en solid plattform för att klara av sluttande terräng. Som ett resultat ligger däck och pool över trädtoppar. De utgör faktiskt bottenvåningen. Den övre nivån är en geometrisk låda med en öppen terrass som täcker ingången nedanför. Bostaden är designad av Alexandra Fedorova och ligger i Sochi, Ryssland.

Det är lätt att märka en korrelation mellan de böjda formerna av det privata huset i Perugia Italien och de mjuka kullarna som omger den. Faktum är att många funktioner i sin design inspireras av naturen och landskapet. Detta inkluderar även poolen som har en fin organisk form. Huset är designat av Giammetta Architects.

År 2013 genomförde BAK Arquitectos ett projekt som heter Two Houses Conesa. Som namnet antyder var två hus konstruerade och byggda. De är belägna i Buenos Aires, Argentina och de har separata pooler och små trädgårdar med mysiga däck och sociala utrymmen. Designen som helhet är ren, enkel, modern och inspirerad av naturen.

På namnet Residence på taket finns en underbar nedsänkt sittgrupp och infinity-poolen. Residenset ligger i Da Namg, ​​Vietnam och det designades och byggdes här av MIA Studio. Det ingår i ett större projekt som omfattar totalt 40 villor av fyra olika typer. Fokus i detta fall var på att erbjuda integritet samtidigt som du också maximerar uteserveringarna och utsikten mot havet.

Historien om Casa Privata, ett modernt residens i Faenza, Italien, startar 1938 när den ursprungliga bondgården byggdes. Nyligen renoverades och utökades huset av Bartoletti Cicognani 2013. Huvudmålet var att hålla utseendet på byggnaden oförändrad med moderna metoder. Förlängningen är ganska kontrasterande i den meningen. En vägg sattes bredvid poolen, som var en viktig roll för att säkerställa korrekt ventilation och att ansluta och dölja utrymmena.

Så mycket som utformningen av denna bostad försöker placera den i sitt sammanhang och att ansluta den till omgivningen, är det faktum att Casa El Maqui sticker ut på ett ganska dramatiskt sätt. Det byggdes i Valparaiso, Chile av GITC arquitectura 2014. Eftersom området ligger i en skyddad naturreservat var det viktigt att bevara landskapet och ekosystemen så mycket som möjligt, alltså den ovanliga formen och arkitekturen. En härlig funktion är trädgården som, som kunden krävde, är centrerad kring vatten.

Cool Blue Villa är en bostad utformad y 123DV. Det ligger i Marbella, Spanien och har minimalistisk arkitektur. Från ett avstånd ser det ut som om huset bildas genom att bölja ett betongband som börjar från kanten av terrassen vid poolen och hamnar på taket. Poolen är en intressant funktion, med tydliga kanter på två sidor.

Naturen i allmänhet och vatten i synnerhet är två delar som utformade huset I, ett privatboende som ligger i München, Tyskland. Den var designad av Stephan Maria Lang och har en L-form, med en syv meter hög vit vägg vid fronten som är avsedd att erbjuda integritet.På baksidan placeras en lap pool vinkelrätt mot huset, delvis skyddad under det cantilevered taket.

Titta på Villa WRK från en viss vinkel, det ser ut som om sovrummet är doppat i vatten. En del sitter strax ovanför vattnet i poolen och det är en riktigt cool utseende. Huset designades 2011 av Parametr Architecture och ligger i Bali, Indonezia. Den har en elegant design med klassiska och moderna influenser.

För att förstå historien om denna moderna bostad, måste vi gå tillbaka till 1917 när ett torn först byggdes här. Den har utsikt mot staden och sedan på 1960-talet byggdes ett enstaka tillägg. År 2015 gjordes den senaste omvandlingen av Andreas Martin-Lof Arkitekter. Huset har nu en större planlösning och en infinity pool som ser över träd och landskap. Projektet heter Aspvik och ligger i Stockholm, Sverige.

La Lucia är en bostad byggd i ett område med stränga miljökontroller som arkitekterna på SAOTA tillsammans med inredningsstudio Antoni Associates måste ta hänsyn till. De byggde huset på nordkusten i provinsen Kwazulu Natal i Sydafrika och huvudmålet var att camouflera det i omgivningen så gott som möjligt. Fasaderna efterliknar barken på träden och skogens löv och poolen och badkaret ligger naturligt inuti ett trädäck.

Beläget i Puerto Vallarta, Mexiko, har detta moderna residens utsikt över Banderasbukten och har en riklig inredning kompletterad med stora utomhusområden. Kallas Casa China Blanca, fritidshuset kan hyras och rymmer upp till 10 gäster. Utomhus sociala utrymmen och poolen öppna direkt på bukten och utsikten sällan blir mer lugn än det.

När havet dyker upp framför dina ögon som det gör för den här villan i Kapstaden, Sydafrika, är det lätt att bli överväldigad. Bostaden är designad av SAOTA och OKHA Interiors på ett sätt som gör det möjligt att få ut det mesta av utsikten. En öppen terrass sträcker vardagsrummet mot havet och slutar med en oändlighetskanten pool.

Casa Sauc har en kompakt, kubformad form och tar besökarna överraskande genom att sträcka sig mot ryggen och bilda en skyddande baldakin och vägg runt utomhusområdet. Härifrån är utsikten fantastisk. Omgivning kan också beundras från poolområdet. Huset är designat av NOEM 2013 och ligger i Barcelona, ​​Spanien.

Låt dig inte luras av det lantliga träskalet i denna bondgård i Austin, Texas. Dess interiör är modern, fräsch och ljus. Completed av Shiflet Group Architects och Glynic Wood Interiors, består huset av två separata strukturer kopplade av ett glas och metall bro. De delar en utomhuspool och badkar och stora uteserveringar.

Höga kokosnötter stiger högt ovanför detta moderna hem i Palm Springs, Kalifornien. Huset är designat av OJMR Architects och det är en en-våningsstruktur med stora fönster och glasväggar mot utomhuspoolen och det omgivande landskapet. Designen är blåsig och frisk både inomhus och utomhus, vilket ger en ljus och avslappnad atmosfär.

Bakom den traditionella fasaden på Kooyong House ligger väl, en traditionell inredning. Mansion ligger i Melbourne, Australien och designades av Schulberg Demkiw Architects. Den har en öppen planlösning och inredning med moderna influenser. Det stämmer dock med sin stil. Atmosfären är mer avslappnad och avslappnad ute på bakgården där en stor swimmingpool och olika loungeområden finns.

Bayern i Tyskland är hem till ett ljuvligt litet hus designade av Despang Schlupmann Architekten. Det är ett modernt hus med en liten pool på baksidan, ett trädäck som omger det och ett träklädt exteriör som skyddar de mysiga interiören. På bottenvåningen tjänar en av hörnen av huset som en täckt uteservering.

Kortfattat i detta fall var att designa en lyxvilla som inte var begränsad av villkoren på platsen. JaK Studio skapade Villa Brash, en kulle med en vacker utsikt över bukten Saint Tropez i Frankrike. Projektet slutfördes 2015. Arkitekturen är enkel och använder en kombination av material som är avsett att komplettera varandra. En stor swimmingpool följer den ljuka lutningen mot botten av platsen.

År 2015 slutförde OB Architecture renoveringen av ett privatboende som ligger i Surrey, England. Projektet kallas Wayside och huset är trogen mot sin historia men tar också ett stort steg mot modernismen. Medan utsidan är traditionell, är inredningen lite förenklad och med klassiska och moderna accenter. En liknande stil definierar också poolen och dess intilliggande utrymmen.

Balansen mellan arkitektur och dess landskapskontext är inte lätt att uppnå och strategierna som används för att göra det är olika varje gång. Casa Bosque Real 4 Puntos ligger i Mexico City och designades av MAZ Arquitectos. Att hitta rätt balans mellan natur och arkitektur var definitivt en utmaning. Huset byggdes med små gårdar, stora fönster och en expansiv trädgård med pool.

För att få ut det mesta av synpunkterna och för att erbjuda den optimala mängden solljus, upptar Casa MCO en av sidorna av tomten som den byggdes av arkitekturstudio Esquadra | Yi. Webbplatsen mäter endast 700 kvadratmeter och en av kundernas krav var att huset skulle ha en utomhus lounge zon som kunde nås från alla områden i huset. Lösningen var en longitudinell trädgård med ett litet skrivbord och en pool.

Oak Knoll Residence var designad i synkronisering med omgivningen och naturen är en del av sin charm. Detta var ett projekt av Jergensen Design. Huset ligger inom vingårdarna och platsen är bebodd med stora träd.De har bevarat och integrerat i designen. En stor del av platsen är dock fri från tät vegetation och träd. Det var där poolen placerades.

Att ha ett hus med en pool i en livlig stad är sällan ett alternativ. The Joly House är ett underbart exempel. Huset ligger i Bangkok, Thailand och designades av Stu / D / O Architects. Den har ett grönt tak, ett chokladbrunt ytterhölje och en stor pool på däck på första våningen, där det blir tillräckligt med integritet och en fin utsikt.

Den ovanliga utformningen av taket ger Belmont Residence i Vancouver, Kanada ett mycket intressant och ovanligt utseende. Huset är designat av Natural Balance Home Builders och har en tierad struktur organiserad på tre nivåer. En trädgård och en pool fullbordar effektnivån medan de övre har öppna terrasser som exponerar utrymmena för de vidsträckta vyerna.

Den L-formade OZ Residence gör det mesta av platsen, dess läge och utsikten. Den var konstruerad och byggd av Swatt Miers Architects kring ett stort och skulpturellt träd och med hjälp av naturmaterial som kopplar det till omgivningen. De två vingarna är anslutna med en glasbro och baksidan av huset expanderar i ett stort trädäck med en pool. Bostaden ligger i Silicon Valley, Kalifornien.

Constance Ephelia är en underbar utväg i Seychellerna, en plats där naturen tar över hela designen av platsen och utsikten blir huvudattraktionen för både interiör och yttre områden. Villorna har däck och infinity-pooler som har utsikt över havet och den närliggande nationalparken. Det finns sju olika typer av boende att välja mellan, var och en med sina egna fördelar och vacker design

Detta moderna residens i Bel Air, Kalifornien, erbjuder panoramautsikt över den livliga staden, i ett lugnt område och gott om grönska. Den har stora uteserveringar och en grön gräsyta som slutar med en oändlighetskanten pool. Interiören är elegant och glamorös, med bildfönster och jordiska färger kompletterade med rätt texturer och material. Bostaden var ett projekt av McClean Design.

Delta House är en vacker blandning av öppna och slutna utrymmen som designats av Bernardes Arquitetura. Utomhus blir en del av inredningsrummen, eftersom svängväggarna öppnar huset till trädgården och utsikten. Detta fritidshus ligger i Sao Paulo, Brasilien och erbjuder en lugn utsikt över havet som är mest imponerande när beundrade från det täckta boendet eller den intilliggande infinitypoolen.

Cove 3-projektet är designat av SAOTA-arkitekter i samarbete med Antoni Associates. Det är en modern och majestätisk reträtt med en L-formad pool som omger ett däck och fungerar som en barriär mellan huset och det stora havet. Vyerna är fascinerande, västkaprovinsen i Sydafrika är ett perfekt läge för ett fantastiskt clifftophus.

Tanagers sofistikerade inredningsdesign är en bra match för de extraordinära vyerna. Huset ligger i Kalifornien och var ett projekt av McClean Design. Arkitekterna använde en neutral och ljus färgpalett för att betona synpunkterna och skapa en öppen och frisk atmosfär. Oändlighetskanten poolen är utsökt och kan nås från både vardagsrummet och sovrummet.

Den oändliga poolen, som utformades som en del av Villa L'Escalet-projektet, har utsikt över Medelhavet och tar det närmare det här glamorösa fritidshuset. Huset ligger i Saint Tropez, Frankrike. Det var designat av Vincent Coste och det erbjuder den perfekta balansen mellan elegans, komfort och fantastisk utsikt.

En utsikt över havet är något som många drömmer om för våra fritidshus eller fast bostäder. Men det är inte tillräckligt att hitta en webbplats med en vy. Arkitekturen och utformningen av huset måste optimeras för att få ut det mesta. Buckskin Drive-projektet från Whipple Russell Architects kan erbjuda en hel del inspiration i den meningen. Du kan hitta den i Laguna Hills, Kalifornien.