Pops of Ocean Blue i varje rum: Idéer och inspiration

Pops of Ocean Blue i varje rum: Idéer och inspiration
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vibranta fläckar i köket, lugna ställen i sovrummet eller stiliga kanter på kontoret, Allt detta kan skapas med bara några poppar av slät havsblå. Här hos Homedit, vi är lite advokater av blått. Det är bekvämt, trött och elegant på så många sätt. Om du letar efter ett enkelt sätt att lysa upp ditt hem, ta en titt på några av våra havsblå idéer och inspirationer!

1. En uttalande bit.

En köksrum, skrivbord eller till och med ett jätte nöjescenter kan alla vara ditt hem s uttalande. Belagd i en rik, havsblå, blir möblerna inte bara mångsidiga men eleganta och konstnärliga också. Använd dessa stycken bland mycket neutrala inställningar för att göra det pop och explodera på ögonen på ett större och rikare sätt.

2. En accentvägg.

Ett av de enklaste och billigaste sätten att utnyttja denna fantastiska ton är att måla en accentvägg. Även om det bara är en partiell vägg i frukostkroken eller på kontoret, har den här färgen kraft att förvandla, liksom slappna av. Inte bara kommer utrymmet se direkt mer framåt, men det skapar också en lugn överklagande till området.

3. En backsplash.

MoreINSPIRATION
  • Cream and Blue-Hued Rooms: Idéer och inspiration
  • Pulverblå och vallmo Röda rum: Idéer och inspiration
  • Blå kök inspiration idéer

Oavsett om det är kakel eller faux tegel, är blå svarta plaster en stor tillgång till kök eller badrum. Det elektrifierar bokstavligen rymden med livet utan all den starka kraften i ljusare färger. Det lägger till en edgier, ungdomlig anda till rymden, men med denna grund kan du skapa det perfekta eklektiska temat eller den moderna stilen.

4. En dörr.

Det kan vara ytterdörren. Det kan vara bakdörren. Eller det kan vara dörren som leder till ditt hemkontor! Att måla en dörr med en signaturfärg är säker på att liva upp ingången och göra en rolig och välkomnande upplevelse. Det är också unikt och lägger till det enklaste subtilt i ditt personliga utrymme.

5. Några små accenter.

Du kan även begränsa dina poppar av havet blå till små accenter. Blå krukor och kokkärl, blå vaser som täcker manteln, en collage av blått ljus som brinner på matsalen bordet, är alla dessa enkla att skapa. Den blåa kommer fortfarande att ge en rikedom, men på ett mindre dramatiskt sätt än en full service av denna djärva blåen. Gå sparsam för att försöka hitta några perfekta bitar eller hänga dem i affären så snart du har sett accenter du älskar.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.