6 Burlap Crafts För Ett Charmigt Och Chic Hem

6 Burlap Crafts För Ett Charmigt Och Chic Hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Burlap är ett material som ofta förknippas med rustika mönster. Det kännetecknas av avslappnadhet och mångsidighet. Den kan användas i en mängd olika DIY-projekt, av vilka vi analyserar i följande stycken. Fokuset i detta fall är på enkla hantverk med dekorativa roller.

MoreINSPIRATION
  • 10 Chic DIY Burlap Projekt
  • Easy DIY Hantverk du kan göra med Burlap
  • 10 DIY Burlap Fall Decorations

Vad kan vara enklare än en remsa av burlap-tyg bundet runt en metallkorg? Det låter inte så mycket men ens något så enkelt som detta kan få stor inverkan på hur ett föremål uppfattas eller hur det ser ut. Den burlap strip som bildar en båge på korgens framsida gör att denna behållare ser ganska charmig ut, vilket minskar dess industriella grovhet. {Found on commonground}.

Att använda burlap istället för omslagspapper när du smyger en presentförpackning är en annan härlig användning för detta material. Faktum är att burlap är ett mycket bättre alternativ ur olika synvinklar. Det finns också gott om plats för anpassning. Till exempel kan du helt enkelt använda en markör för att anpassa rutan, som visas på storypiece.

En burlap säck kan användas som ett vas eller planteringsskydd. Låt oss säga att du vill visa ett litet julgran och du vill att det ska se charmigt trots sin lilla storlek. En burlapspåsäck kan vara det perfekta tillbehöret. Det fungerar också i andra sammanhang. Naturligtvis skulle det vara trevligt att anpassa det lite, kanske med lite färg och tejp. {hittades på thecasualcraftlete}

En något liknande idé erbjuds på thehoneycombhome. För att göra en liknande höst mittpunkt du behöver blommigt skum, faux solrosor, faux höstlöv, jakten och garn. Centrera skummet på burlapet. Stick blommorna och lämnar in det och samla sedan hålen överst och binda garnet runt den. Trim överflödet för ett vackert utseende.

Fallkronor använder också ofta burlap. Du kan hitta ett lämpligt exempel för ett sådant projekt på hantverkskorka. Den använder en styrofoamkrans, burlap i två färger: natur- och apelsin, papper, jute-nätband, knappar, blommigtråd och blomband, dubbelsidigt tejp och limpistol. Du ska använda pappers- och apelsinjord för att göra blommor som kommer att användas för att dekorera kransformen.

Projektet som presenteras på kidcraftroom är en av de sötaste och enklaste du kan hitta. De roliga ugglorna du ser här är gjorda med hjälp av en bit bulrlap, några knappar och lite gul filt. Börja med en fyrkantig burlap med fläckiga kanter. Vik den som visas i handledningen och använd lim för att hålla den på plats. Välj sedan de knappar du vill använda för ögon och näbb. Avsluta det med två filtoner.