Praktisk bokrobot

Praktisk bokrobot
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Två underbara världar som fascinerat oss sedan vi var barn och definitivt kommer att fascinera nästa generationer också är sagans land av böcker och den mystiska och fulla av spänningens värld av robotar. Vid en viss tid smälter dessa två fascinerande världar varandra. Det finns hundratals science fiction-böcker om robotar och det finns också filmer om dem. En av dessa filmer är den berömda "Universal Solder" där huvudrollen var upptagen av Arnold Schwarzenegger. Det finns också tecknade filmer, böcker för barn där robotarna är närvarande överallt.

Fabio Novembre är en man som tog hänsyn till folks behov av läsning och deras glädje att se en nästan verklig robot men som gjordes av metall. Han utformade en bokhylla som har formen av en robot av en mans stil som heter Robox.

MoreINSPIRATION
  • Praktiska boklampor av Ragip Erdem
  • Damm Ball Robot
  • Robox av Guus Oosterbaan

Robox är en stor bokhylla som presenterar alla möjliga fördelar. En av dem är det faktum att du här kan placera böcker av olika storlekar och olika ämnen. Ett barn skulle älska sin form som kommer att imponera på alla sina vänner men det vackraste med Robox är hans röda hjärta som gör att det ser mer mänskligt ut och får dig att se på det inte som en möbel men som någon som är kära för dig.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: