Praktiska DIY Betongplantare

Praktiska DIY Betongplantare
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du är en av de personer som älskar växter och som också tar en hektar av dem behöver du definitivt mycket utrymme och många planteringsare där du kan lägga dem. Ibland väljer du en planters storlek av storleken på din fabrik. En stor anläggning behöver mycket utrymme, medan en liten behöver inte så mycket utrymme. Om du har lite fritid kan du också få dina egna praktiska DIY Betongplantare.

Här är listan över de material du behöver: 5 tupperware-behållare, 1 tub Sakrete Fast Setting Cement Patcher, samt några redskap och solokoppar - speciellt en gammal kniv för blandning och en mätkopp som har använts för andra icke- -food saker och några succulenter.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör Craft Stylish Betong Planters av alla former och storlekar
  • DIY Betongfunktioner som lägger till charm och karaktär för ditt hem
  • Enkel DIY Tin Can Planters

Anvisningarna på cementpannan instruerade att blanda 5 delar cement med 1 del vatten - så blanda en kopp pulveret med knappt en fjärdedel kopp varmt vatten och sedan börjar du röra. Omrörning ledde då till att dumpa betongblandningen i din rena form. Med lite pounding för att ta bort luftbubblor börjar ytan sprida sig snyggt och snyggt.

Å andra sidan, här är en annan blandning som innehåller mer vatten - om ett 4 till 1 förhållande. Det är omedelbart mjukare och färre luftbubblor släpps när de tappas. För mitten där de små succulenterna kommer att leva ut sina förtjusande liv kan du använda en enkel solokopp som en mögel. Då kan du plantera de saftiga ämnen som är så små och lätt brytbara, så att du måste vara mycket försiktig till din plantering. {found on theselflife}