Praktisk Plug Cup

Praktisk Plug Cup
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är tiden med fart och ny teknik. Alla har bråttom och vår värld utvecklas så snabbt så att vi knappast har nått oss för att anpassa oss till de nya förfrågningarna. Vi är i en progressiv rörelse och ibland finner vi inte tillräckligt med tid för våra små nöjen.

För dem som är så upptagna, jobbar på kontoret eller hemma på datorn och inte hittar tid att göra en kaffe eller ett te, här är det en apparat som gör jobbet enklare och snabbare.

MoreINSPIRATION
  • Enkel och praktisk kabelförskjutning
  • Hub Man
  • Enkel och praktisk konsol skrivbord

Det är en praktisk Plug Cup designad av Dong Hun Seo, Geun Hyuk Yoo, Ki Sang Yoon & Yune Yae Bang. Den är perfekt för en snabb kaffe eller ett te. Den kan användas som en enkel 180 graders roterande 2-polig kontakt vid basen av koppen som hakar på någon strömkälla. Du oroar dig inte för sin position eller störning eftersom ett klämlås kommer att hålla koppen upprätt vid basen och ett lock kommer att ta hand om spillning. Värmeelementet är avtagbart så att du enkelt kan rengöra det.

Nu blir ditt arbete trevligare eftersom din kopp kaffe eller te ligger bredvid ditt skrivbord eller dator och samtidigt sparar du tid och du behöver inte gå någon annanstans för att förbereda den eller få en.