Våra Topp 5 Prime Day Smart Home Picks

Våra Topp 5 Prime Day Smart Home Picks
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Prime Day är inte över ännu! Du har nog haft kul att prata om alla bra erbjudanden på möbler, textilier och heminredning på Amazon. Alla de snygga bilderna - och ännu enklare-på-plånbokens priser - gör det frestande att spendera dina besparingar på hemvaror. Men missa inte på de stora tech erbjudanden bara för att det inte är så kul att fönster-shop dem. Detta är året för att göra ditt hus till ett smart hem, och Prime Day har bara erbjudanden för att hjälpa dig att göra det. Oavsett om ditt hem är fullt utrustat med den senaste tekniken eller du har varit tveksam till att hoppa på bandwagon, finns det några viktiga Prime Day smarta hem erbjudanden du borde inte hoppa över.

De flesta som har eschewed smart home tech har gjort det på grund av det historiskt höga priset för att komma igång. Amazon förändrar det, tack delvis till sina erbjudanden idag. Det finns ett brett utbud av enheter och prispoäng, så alla hem eller lägenheter kan hoppa på den smarta tekniska trenden. Vi har avrundat fem av våra favoriter i Prime Day smart hemförsäljning för att komma igång.

Echo Dot ger dig all kraft i Alexa utan mycket av kostnaden. Bild: Amazon

Echo Dot, $ 30

Låt oss börja med ett av de mest kostnadseffektiva sätten att föra smart home tech i dina bostadsområden. Echo Dot är en smart högtalare som ansluter dig till Alexa, din egen virtuella assistent. Dessutom är det $ 20 rabatt tack vare Prime Day. Du kan använda sina röstkontroller för att spela musik, få svar på frågor, kontrollera nyheter och väder, ställa in en väckarklocka och mer. Och eftersom Echo Dot är en del av Amazons familj av smart home tech, kan du ansluta den till smarta pluggar, belysning, hemförsörjning ... du får idén. Möjligheterna är nästan (få det?) Oändliga. Inte mer av det orörda att komma ur sängen för att stänga av ett ljus. Bara har Alexa göra det för dig!

Vakuum aldrig igen! Den mycket älskade Roomba finns till försäljning idag. Bild: Amazon

iRobot Roomba 671, $ 229

Trivs någon rent av sina golv? Tänk dig hur mycket mer tid du skulle ha om du aldrig behövde oroa dig för att få ut vakuumet. Tack vare Prime Day smarta hem erbjudanden, är iRobot Roomba 671 $ 120 och sänker priset till $ 229. Det är betydligt billigare än att hyra en städservice nästa år. Plus, med din pålitliga Roomba får du ett golvreningssystem med flera ytor som du kan sätta på jobbet när du behöver det. Har oväntade gäster kommit in i stan? Sätt på din Roomba via din mobiltelefon så att du kommer hem till ett glittrande golv. Dessutom är denna robothjälpare Alexa-kompatibel.

Håll hemmet säkert med den här lättanvända kameran. Bild: Amazon

Blink XT Home Security Camera System, $ 75

Du kanske tror att få ett säkerhetssystem installerat i ditt hem är dyrt. Men tack vare den senaste tekniken går kostnaden för att säkra dina lokaler. Ta till exempel Blink XT Home Security-systemet. Medan det vanligen kostar $ 139, kan du ta tag i priset för en konsertbiljett idag. Den inbyggda rörelsessensorn skickar en varning till din smartphone, så du kan få HD-video från någon person som sätter fot i sitt sortiment. Den har en tvåårig batterilivslängd, gratis molnlagring för alla dina säkerhetsfilm och enkel DIY-installation.

Ett smart heminmatningssystem ger dig möjlighet att styra vem som kan komma in i ditt hem - och när. Bild: Amazon

Yale Assure YRD226 Touchscreen Deadbolt, 199 kronor

När det gäller hemförsörjning kan du göra ditt hem svårare att komma in för oönskade gäster men lättare att komma åt dina nära och kära med Yale Assure YRD226 Touchscreen Deadbolt. Det är en imponerande $ 170 i dag. När den är installerad i din dörr ger den här lilla enheten möjlighet att övervaka alla framträdanden och gåvor. Tangentbordet gör det enkelt för dig att ge den åtkomst du vill ha under den tid du vill ha. Familjen kan ha en permanent nyckelkod. Din granne som kontrollerar saker medan du är ute av stan kan ha en kort sikt. Och din elektriker kan ha en som bara fungerar för den timme som de är planerade att besöka. Och överraskning, överraskning, det fungerar med Alexa. Be henne bara att låsa din dörr på natten och du kommer att kunna vila lätt.

Förbättra din gräsmatta och krympa din vattenräkning med en smart gräsklippare. Bild: Amazon

Rachio Smart Sprinkler Controller, $ 149

Ta alla gissningar och krångel ut från att ta hand om din gräsmatta och spara $ 100 genom att ta tag i Rachio Smart Sprinkler Controller idag. Med den här hemmaplanen kan du optimera vården av 16 olika delar av din gräsmatta och styra var och en av dem från din mobila enhet. Eftersom du kan anpassa den exakta mängden vatten som varje del av din gård tar emot baserat på behoven hos sina specifika växter, kan Rachio hjälpa dig att snedstrecka din vattenräkning och din miljöpåverkan. Plus (du gissade det), det fungerar med Alexa.

Din favorit Prime Day smarta hem erbjudanden

Planerar du att använda dagens försäljning för att få ditt hem till den digitala tiden? Vi skulle gärna veta om du är upphetsad av något av dessa Prime Day smarta hem erbjudanden. Berätta vad du tycker i kommentarerna!