Fördelarna med att ha en TV över eldstaden

Fördelarna med att ha en TV över eldstaden
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är så mycket lättare att hänga tv på en vägg istället för att rymma golvytan med ett möbel. Om du också har en eldstad måste du ha minst en gång att hängande tv: n över eldstaden kan vara en bra idé. Det är emellertid svårt att bestämma. Både proffsen och nackdelarna med att göra det är starka nog att låta dig tvivla på dig själv.

De BIG PRO av att visa TV: n över eldstaden är att du får spara utrymme. Resten av väggarna kan användas för att visa konstverk eller för montering på möbler. Eftersom både TV: n och eldstaden är kontaktpunkter i vardagsrummet, sätter de dem båda på samma vägg, så att de skapar en gemensam kontaktpunkt.

Självklart finns det också NACKDELAR. Först är det höjd dilemma. Att placera TV: n över eldstaden betyder att den kommer att sitta högre än vanligt och det kan vara obekvämt att titta på dina favoritprogram så här. Detta sägs, mäta allt innan du fattar ett beslut som du kanske ångrar senare.

MoreINSPIRATION
  • Fördelarna med och nackdelarna med att bo i en lägenhet
  • Fördelar och nackdelar med träpallar
  • För och nackdelar med att ha en walk-in dusch

Då är det också en annan nackdel: värmen från eldstaden kan skada TV: n. Så det är bäst att först ta reda på den exakta temperaturen på platsen där du planerar att hänga TV: n och, för att vara säker, kanske du vill isolera din skorsten på rätt sätt. Använd kalciumsilikatplattor och du bör kunna lösa problemet.

Nu när du vet de stora fördelarna och nackdelarna, vad tycker du? Att hänga tv: n över eldstaden är ett nej eller en gå?

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.