Våra Favoritpumpa Hantverk För Hösten

Våra Favoritpumpa Hantverk För Hösten
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är pumpkinsäsong igen och det betyder att det är dags att bli kreativ. Oroa dig inte, vi gjorde lite forskning så du behöver inte och vi är redo att visa resultaten. Vi har valt en massa pumpa hantverk som vi tycker att du kommer att njuta av. Vissa kräver verkliga pumpor, andra använder sig av fauxartet och det finns också en massa projekt som faktiskt är inspirerade av pumpor utan att fysiskt kräva dem på något sätt. Låt oss nu kolla in dessa coola pumpa design och se vad som gör var och en speciell.

Den första av de många pumpadekorationer som vi har förberett för dig idag leder till att aromen faller in i ditt hem. Dessa härliga kanelstenslampor gör ditt hem luktigt bra och de kommer också att dubbla som säsongsbetonade dekorationer. För att göra dem behöver du uppenbarligen pumpor och kanelstänger (faktiskt bara ljus doft om du vill förenkla saker). Få några sojastearingsvaxflingor, några wicks och några bambusspettar också.

Vad säger du? Ser dessa ut som pumpor? Likheten är abstrakt men det är faktiskt hela punkten i designen. Du kan använda dessa rustika träpumpor i olika inställningar. De kan visas på kaminens mantel, på hyllan eller på ett bord och de kan även dubbla som säsongsbundna bokningar. Du är förmodligen nyfiken på hur de gjordes så låt oss komma till det. Här är vad du behöver för att göra dina egna träpumpor: oavslutade träklossar, träspolar, lim, orange och vit hantverksfärg, sisaltråd och burlap.

Denna träpumpaskorg är en annan härlig hantverk du kan uppta din tid med i höst. Även om det kan tyckas som ett komplicerat projekt, är det faktiskt ganska enkelt. Det börjar med en oavslutad trälåda eller plantering och en pumpautskärning. dessa två kommer ihop och du kan fästa dem med lim. då målar du hela saken apelsin. Du kan använda rutan på många olika sätt. Sätt några växter i det, använd det för dina verktyg eller som en förvaringsbehållare till köket.

Som det visar sig, gör pumpor stora vaser. Du bör använda en faux pumpa för detta hantverk för att undvika att göra en röra men också så det varar längre. Klipp ut en sektion överst och sätt in lite blommigt skum inuti, så att du bättre kan hålla fast i dina blomstermjölar. Gör en bukett med säsongsbetonade blommor (äkta eller faux) i kombination med löv, pinjekottor, grenar och allt annat du tycker är lämplig. Detta är bara ett av de många sätten att använda pumpor i ditt centerpiece-hantverk.

Har du någonsin sett fyrkantiga pumpor? Förmodligen inte så låt oss visa dig en hemlighet. Du kan göra enkla falldekorationer inspirerade av pumpor med träblock. Det är väldigt enkelt. Ta en 4 × 4, klipp den rakt och sanda ner kanterna för att få något avrundade hörn och applicera sedan tejp eller klistermärken så att du kan måla blocket orange och få ett mönster. När färgen är torr, ta en skarp bit av trä och lim den på toppen och binda sedan en del garn runt den. Detta kommer att vara stammen av din fyrkantiga pumpa.

Ser inte denna tröjapumpa söt ut? Vi älskar hur mysigt det ser ut och vi vill dela med dig detaljerna om hur det är gjort. Först de nödvändiga förnödenheterna: en gammal tröja, tygsax, brodertråd, en nål, en tjock käpp, kuddefyllning och något att klippa pinnen med (som en såg). Klipp staven ner i mindre bitar för att använda som stammar och klippa sedan ut en cirkel ur tröjan. Samla några kudde fyllningar i en boll och placera i mitten av cirkeln, använd sedan en nål och tråd för att linda tyget runt fyllningen och göra en boll. Glöm inte att sätta in pinnen överst. I slutet ska du forma pumpan med matchande tråd eller lämna den som den är.

MoreINSPIRATION
  • Gör en träpumpaskorg för hösten
  • Uppdaterad Pumpkin Project - En Fresh Take On Fall Decor
  • 15 Glam Pumpkin Designs För En Glitzy Fall And Halloween Decor

Det finns många tillfällen att kasta en höstfest eller middagsmöte så hur är det med vissa temakort? Vi har bara saken för dig: en handledning som visar dig hur man gör pumpkaktspårskortskort. För detta behöver du en mall, scrapbooking papper är flera färger (brun, orange, vit och gul), tygspetsar, en hetlimpistol och stämplar. En klistertillverkare skulle också hjälpa till.

Om du arbetade med gips eller lufttork lera innan du vet hur mångsidigt det är och hur många coola saker du kan göra med det, inklusive dessa söta löv- och pumpkorgsväggar. Dessa gjordes med hjälp av gips, orangefärgat färgämne, silikonformar och vägghakar med skruvar. Naturligtvis kan du komma med din egen version och även välja ett annat tema för mönstren.

Sätt dina pumpor på en piedestal och gör dem till mitten av det rummets inredning. Om du behöver lite inspiration för det, kolla in den här staplade pumpen mittpunkten. Den har två faux pumpor målade i metallfärger och staplade på en stor ljusstake. Du kan också lägga till några fauxblad.

Vad sägs om något i Halloween-andan? Dessa pumpa flygplan hållare bör göra tricket, även om de är faktiskt för söta att vara läskigt. I alla fall kan du ha mycket roligt att dekorera dem. Den svåra delen är dock faktiskt att tillverka pumporna och för det behöver du en silikonform, gipsblandning, vatten, en sculpey och apelsinfärg.Var noga med att göra pumporna med ett litet hål på toppen för att passa in i luftplantorna där inne.

Pumpaskärning och dekorering kan vara mycket roligt men det blir också rörigt om du använder riktiga pumpor. Du kan undvika allt det genom att välja den typiska typen i stället. För de idéer som vi har i åtanke är det ingen carving involverad. Pumporna är dekorerad med washi band. Det är helt enkelt och du behöver knappast några instruktioner. Ta bara din faux pumpa, måla den om du vill och håll sedan några bitar av washi-tejp på den. Du kan kombinera olika färger, mönster och geometriska former.

Pumpor gör stora dekorationer inte bara för Halloween men för fall i allmänhet. Vi har ett projekt som kan bevisa det. Kolla in dessa juvelton pumpa votives. De är inte festliga på något sätt och de är inte ens apelsin vilket gör dem mycket mer mångsidiga. Om du vill göra egna väljare behöver du minipumpor, en paringskniv, en sked, votivjus och sprayfärg. Du kan välja vilken färg färg du vill ha. Vi gillar det här blået eftersom det ser dyrbart ut.

Vi tycker det är intressant att ta en klassisk eller traditionell idé och ge den en uppdatering. Vi skulle vilja illustrera detta koncept med ett uppdaterat pumpa projekt perfekt för fall. Det bygger på tanken på att använda små pumpor för att dekorera eldstadens mantel. I denna version är pumporna konstgjorda och elfenbenfärgade och varje har en eller flera antika nycklar limmade på dem. Tillsammans stavar de "fall" på ett snyggt och bohemiskt sätt.

Vi avslutar den här listan på en rolig och lite spökig anteckning genom att visa dig hur du använder glasskålar för att göra jack-o-lyktor och kittelrörhållare. Det är allt väldigt enkelt faktiskt. För att få pumpa jack-o-lyktor måste du lägga klistermärken på skålen för att markera ögon, näsa och mun och sedan måla skålapelsinen. När du tar bort klistermärkena har du din lykta. Kålen är en skålmålad svart, med ett handtag limmat på det på två punkter.