Skäl för att välja bankett istället för stolar för matsalar

Skäl för att välja bankett istället för stolar för matsalar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du tänker på ett elegant matbord, tänker du omedelbart av ett imponerande massivt träbord och några eleganta stolar som kommer att göra din matsal ett bra ställe där du kan välkomna dina gäster. Dessa dagar har jag besökt min faster och jag älskade att sitta i hennes kök där hon har en bekväm bankett.

Jag kommer ihåg att det ögonblick som hon köpte det hade hon tänkt på utrymmet i köket. Hon är en utmärkt spis och hon har alltid velat ha ett rymligt kök. Så, istället för att använda några stolar, använde hon denna bankett. Hon räddade mycket utrymme och du kan känna dig väldigt bekväm och trivsam när du sitter vid bordet.

MoreINSPIRATION
  • Matsalar med Banquette Sittplatser - Omkännande Mångfald
  • "Isabella" Wing Banquette, "Liday" Dining Table, och Swedish Side Chair
  • 13 Anledningar till att svarta matbord fungerar i alla inrikes

Allt kan se mer bekvämt och vänligt runt ett matbord när du sitter på en bankett. En stol kan vara mindre bekväm och ger dig inte för många chanser att ta ett bekvämt läge. (1: a bilden).

Användningen av banquette kan också komplettera eller integrera sig i en viss designstil eller atmosfär, till exempel en rustik en.

Om du har en enkel färgad matsal, kan en färgad banquette vara föremål som kommer att ge färg och mer optimism till det här rummet.

Den böjda formen av en bankett är till och med perfekt för de runda utomhusborden där du kan spendera avkopplande stunder med din familj eller vänner medan du beundrar en marin inredning. Som du kan se en bankett verkar komma med många fördelar och kanske är det en bra anledning till att människor använder mer än några stolar. {alla bilder från decorati}