Upcycled Painted Planter DIY

Upcycled Painted Planter DIY
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag älskar att repurposing saker från runt mitt hem istället för att kasta dem ut när de har nått slutet av sitt liv. Ett av de vanligaste sätten jag återställer saker är att göra dem till planteringsmaskiner för min stora (och växande!) Växtsamling. Vissa växter kan trivas i nästan alla slags växter, inklusive en återställd föremål som en gammal glashållare! Om du vill lära dig hur jag förvandlade en gammal glashållare till en liten målade planter, läs vidare.

Supplies:

  • Gammal glasstakehållare
  • Potten, spis, vatten, krukhållare
  • Aluminiumsfolie och servetter
  • Diskmedel och svamp
  • Målarens tejp
  • Metallisk guldsprayfärg
  • Små stenar, mark och växt

Instruktioner:

1. Sätt ett par tum vatten i din kruka och sätt på brännaren på medium värme. Sätt sedan den gamla glashållaren i pannan. När vattnet värms upp, kommer rester av ljusvaxet att flyta.

2. Ta en bit folie och vrid kanterna upp för att göra en skålliknande form. När vaxet är helt flytande, sätt på dina potthållare, plocka upp ljushållaren och dumpa vätskevaxet i folieskålen. Var försiktig, det är varmt! Din stearinljus och andra nasties kommer att dumpas ut med vaxet.

3. Torka in ljushållarens insida med en servett och avlägsna eventuella etiketter på utsidan. Även om du har smält ut vaxet, kommer ljushållaren inte att glittra ändå. Ta en svamp och skrubba in och ute av ljushållaren med varmt vatten och diskmedel. Detta tar bort resten av kvarvarande vaxstreck.

4. När din ljushållare är torr, tejpa en design på den med målarbandet. Se till att du säkert bandar över alla områden du inte vill måla.

MoreINSPIRATION
  • Geometrisk Målad Planter - Snabb & Enkel DIY
  • DIY kopparfolieplanter
  • DIY Chalkboard Planter

5. Ta tag i en sprayfärg - jag använde ett metalliskt guld och målar ljushållaren. Låt det torka i några minuter och ge det en andra kappa om det behövs. Skala sedan försiktigt av målarens tejp för att avslöja din design.

6. Du kan stanna här och använda din återvunna ljushållare för något, verkligen. Jag har en som jag använder som en pennahållare! Men jag ville göra den här en plantering. Jag lägger några tums stenar i botten av ljushållaren för dränering först, sedan lägger jag ett litet kaffefilter på för att förhindra marken från väggen ner i klipporna. Sedan lade jag till jord och planterade en söt liten växt.

Och det är allt! Det här är ett bra sätt att återanvända en gammal glashållare för att ge det ett annat liv, och det är ett så enkelt projekt att anpassa. Lycka till!