Renoverad Triplex med en underbar ny inredning

Renoverad Triplex med en underbar ny inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att dekorera en hel triplex och helt omdefiniera utrymmet är ingen lätt uppgift, men konstruktörerna Lenka Mikova och Marketa bromova lyckades arbeta tillsammans och göra ett riktigt bra jobb. Deras arbete är baserat på en djup förståelse för varje kunds behov och livsstil och ett samarbetsperspektiv med olika experter för att få de bästa resultaten varje gång.

Triplex vi nämnde ligger i Prag, n Tjeckien. Det mäter totalt 180 kvadratmeter organiserade på tre våningar. Inredningen var helt ombyggd och renoverad år 2015. Klienten ville ha det nya utseendet att inspireras av amerikanska interiörer från 1800-talet och det faktum att lägenheten hade en fantastisk utsikt gjorde det lite lättare.

För att ge lägenheten det önskade utseendet valde designarna att använda rena och enkla former så att de inte överväldigade utrymmet. De valde också att fokusera på texturer och sofistikerade kombinationer av material och färger. Detta gjorde det möjligt för dem att få minimala detaljer på ett mycket snyggt sätt.

Det finns en riktigt bra tonvikt på den naturliga strukturen och färgen på materialen som används i hela lägenheten. En fin detalj är det faktum att konstruktörerna på var och en av de tre våningarna använde olika färger och typer av ytor. Varje gång valet var baserat på rummets användning och funktion.

Den nya layouten behandlar var och en av de tre våningarna som en annan zon. Mellersta nivån är där alla gemensamma utrymmen är belägna. Det här är också där entrén ligger. Vardagsrummet, ett öppet kök och matplats finns alla här.

Vardagsrummet har en stor naturlig ek enhet som förbinder och delar upp loungen och köket samtidigt. Den innehåller en TV-nisch, en öppen spis under den och en inbyggd bar. Väggen mittemot enheten var fri och det gör att målningar och konstverk kan visas här.

Glidande glasdörrar förbinder sociala områden med en uteservering med panoramautsikt över staden. Matsalen är placerad av glasväggarna och dörrarna för att ta in hela skönheten och erbjuda en riktigt underbar atmosfär.

MoreINSPIRATION
  • Harmony tar en oregelbunden form i en renoverad Brooklyn Loft
  • Renoverad lägenhet får bli av med sina dörrar och skiljeväggar
  • Liten lägenhet uppfriskad med färg och ny inredning

En annan intressant detalj är att köksområdet kan döljas när det inte används. Detta kan göras med hjälp av en trädörr som täcker apparaterna och en serie glidpaneler som gömmer allt annat.

Köksön är synlig hela tiden. Den har en vacker Carrara-marmor och det ser elegant och raffinerat ut. Mellangolvet innehåller också ett separat utrymme som kan användas både som arbetsyta och som förråd.

Golvet under den här är tillägnad barnen. Nedan tillåter en liten hall att lekrummet förlängs lite mer vid behov. Sovrummen är anslutna med en skjutdörr och de delar också en klädkammare. Dessutom har de tillgång till en gemensam uteservering som fortsätter ut i trädgården.

Badrummet är ljust och glatt, med dekorativa golvplattor och ett mönster som fortsätter på väggarna och ger utrymmet ett grafiskt och färgstarkt utseende. Allt annat är enkelt och neutralt.

Den övre nivån är förälderns zon. Här är här sovrummet, hemmakontoret, en klädkammare och ett stort badrum. Precis som resten av lägenheten har golvet golv till tak dörrar, ett designelement som gör att utrymmenna ser ut högre och större.

Föräldrarnas badrum har ett falskt lattak som döljer revisionsöppningarna, alla rör och kablar och ventilationssystemannons som också integrerar belysningsarmaturerna. Kombinationen av mörkplattor och trämöbler skapar en elegant och sofistikerad utseende och atmosfär som framhävs av prydliga detaljer, såsom äldre mässingsbeslag. Duschen är en vacker minimal detalj som inte hindrar utrymmet på något sätt.