Avkopplande Casa La Bella

Avkopplande Casa La Bella
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Havet är en storhet av blått bredd som gör att du tänker på alla sorters saker som ande, frihet, kärlek, fred, önskningar och drömmar. Det kristallklara blåvattnet utgör en avkopplande och fantastisk utsikt som gör att du känner dig bekväm, frisk och fyller dig med glädje och romantik.

Vanligtvis blir dessa platser en underbar attraktion för turister som älskar vatten, sandiga varma stränder och den fantastiska utsikten. En av dessa platser är Casa La Bella, ett bra ställe beläget i South Point, på Isla Mujeres, Mexiko. Det är en vacker och exotisk byggnad med en enkel design och orientaliska detaljer.

MoreINSPIRATION
  • Avkopplande Casa Do Lago med en stor Koi fiskedam
  • Gullig Bella Cucina Mini Donut Maker
  • Bella Chaise Lounge

Casa La Bella har fyra sovrum, fem badrum, ett kök, stora terrasser och en underbar pool. Samtliga interiörer är rymliga, moderna men med enkel och praktisk design. Det finns färska färger som ljusblå, gul eller turkos som ger en känsla av optimism och glädje.

Den runda kupolen i byggnaden kan få dig att tänka på de orientaliska moskéerna där frid och tystnad verkar dominera dem. Varje rum kommer att erbjuda dig underbar utsikt över det blå vattnet i havet som kommer att ta andan. Även om det verkar som en lugn plats där du inte kan göra mycket, kommer du att upptäcka olika aktiviteter som att snorkla runt öns korallrev eller besöka Maya-ruinerna som kommer att göra din tid flyga på ett subtilt sätt.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: