Residens vid havet Ranch av tgharchitects

Residens vid havet Ranch av tgharchitects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För att göra utsikten till havet mer fantastiskt är havsranchen i Kalifornien så modifierad att sovrummet i det drogs bort från huvudstrukturen och placerades på ett smalt parti och det var kopplat till ett däck. Huvudbyggnaden flyttas tillbaka och gör havsutsikten centrerad i sovrummet, som ligger bakom en mogen cypress lund.

Detta är en mycket vacker och modern herrgård. Som du kan se själv från bilderna finns det en stor mängd trä som används i denna struktur. Det ser väldigt naturligt ut och det har också en avkopplande effekt. Detta gör det särskilt bra för en tillflyktsort. Folk brukar åka dit för att slappna av, att fly från all stress och att glömma alla sina problem. Men de ser oftast fram emot att koppla av och njuta av sömnen. Och träväggarna och möbelstyckena bidrar till det.

MoreINSPIRATION
  • Lyxig Napa bostad av tgharchitects
  • Vackert strandhus med ett ovanligt tak
  • Den ovanliga Cedar bostad

Denna struktur har också en vägg gjord delvis av glas som gör det möjligt för ljuset att komma in och för användarna att beundra och njuta av omgivningen från insidan av huset. När det gäller inredningen kan jag bara säga att färgerna är fantastiska. Kombinationen är mycket vacker och uppmärksamheten på detaljer är utsökt. Hela herrgården är enkel och naturfärgad, förutom vissa detaljer placerade på strategiska platser som lägger lite färg och ro i designen.